Fibos88 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Pánové chtěl bych poprosit o radu. Cca 4 měsíce zpátky mi začalo servo při otáčení volantem příšerně zavýjet. Nepomohla výměna oleje, tak jsem se rozhodl koupit nové servo. 3 měsíce to bylo v pohodě a těd se zase začíná vracet ten hrozný zvuk. Většinou až když se zahřeje motor a po jízdě na delší vzdálenost kdy se moc nezatáčí. Kontroloval jsem množství kapaliny v nádržce když to začalo kvičet, byla hodně přes maximum, jako by pod tlakem valila do nádrže ale neměla jak odejít. Nevím jestli servo nevydrželo a nebo je třeba nějaká hadice špatně průchozí?? Setkali jste se někdo s něčím podobným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Muže byt Špatný prepousteci ventil ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.