Jump to content

Servo nadobka

Tomm
 Share

Recommended Posts

Nedovažaju už činu lebo vela bolo reklamacii. Teda u nas origo nadobka (6QO 423 371 A) 41€ ale skočil som do Madarska a tam som objednal lebo je za 36€. Pre seba tiež potrebujem jednu.

Tak mi ji prosím prosím obědnej taky!! Za jak dlouho by byla??

Odkud jsi?

• 5 months later...
  • 1 year later...

Mám prasklou nádobku servořízení Koyo. Označení 6Q0 423 376 A. Dříve cena několik set Kč. Nyní se prý nedodává a servis nabízí výměnu čerpadla KOYO a souvisejících dílů řízení, které již nepasují na nové čerpadlo za 15 000Kč. (Dle slov podpory zákazníků -Škody auto cca 20tis Kč) Nevíte někdo prosím o náhradní nádobce? Nemáte třeba doma? :help:

Edited by uživatel 2011

• 1 month later...

Přátelé, jsem v koncích...

prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu.

Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou?

díky...

Přátelé, jsem v koncích...

prohledal jsem celej motorvej prostor, pak fórum a nic... nádobka na dolití serva u 1.4 Tdi 51kW je snad nezvěstná... jediné, co jsem našel byla nějaká nádobka pod baterkou v pravém předním rohu.

Nevíte někdo, kde by to mohlo být, popřípadě jestli je to ta nádobka pod baterkou?

díky...

U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. ;)

Edited by Casy

U 1,4, 16V, je servonádržka v levém předním rohu pod baterkou, má zelené víčko s měrkou a je v ní zelená servokapalina. Levý přední roh beru z pozice, kdy sedíš za volantem. Když stojíš před otevřenou kapotou motoru, tak ji máš vpravo pod světlem v rohu. Řekl bych, že to máš asi stejný. ;)

jojo, to myslíme stejnou stranu -_- já to napsal z pozice, kdy stojím před autem, což je samozřejmě špatně :wallbash:

Tak díky za nápovědu :worthy