Přejít na obsah

Tomm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Tomm

  • Narozeniny 5.3.1978

Oznámení Tomm

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim. Mam OI 1.9 tdi 66kw,r.v. 2003 a propada mi STK ale nejde se spojit s RJ motoru a tim padem neudelaji emise!!! S ostatním se spojit není problém jen ta motorovka. Zkousel jsem jinou RJ motoru, budiky a kabelaz je taky Ok. Nemate nejaky napad prosim????
  2. Zdravim vas. Mam taky problem: davam do kupi mou Fabii 1.2 12v 2007 po nehode. Problem je v tom ze to dostalo ranu na levou stranu a schytlo to trochu i servo TRW. Je urazena nadobka a kousek i serva na cem drzi ta nadobka. Zkousel jsem tam davat uz dvě druhe serva ale porad sviti kontrolka volantu a nemuzu se spojit vagem s ele.volantu. Kdyz tam napichnu to stare servo bez nadobky a oleje tak kontrolka volantu zhasne ale vagem se nemuzu porad spojit s ele. volantu. Kdyz dam aut.test tak me to napsalo / 00816 čidloposilovače řízeni (E250) přerušení nebo zkrat na plus - sporadicka.
  3. Hlavu mám ale KOD je na bloku!!!!
  4. Zdravím vás. Klekl mi motor na OI 1,9 tdi 66kw s kodem AHL a chci se zeptat jestli tam mužu dát motor 66 kw s jiným kodem?
  5. VAG ukazuje že turbo funguje,váhu jsem dával taky druhou.
  6. Zdravím všechny. Mám OI 1,9 tdi 66kw a nemá vubec výkon,jede huř jak SDI.Na Vagu není žádná chyba a vubec to nekouří. Když to nastartuju a přidám plný plyn tak se to asi na 2 sekundy zastaví na 2800 ot. a pak to pusí dál.Auto prostě nemá žádný zátah. Asi to bude nějaká mech. závada............ Nevíte na co se kouknout?
  7. Tomm

    Servo nadobka

    No jo ale tahle nádobka myslím není na KOYO to je na TRW.
  8. Tomm

    Servo nadobka

    Tak mi ji prosím prosím obědnej taky!! Za jak dlouho by byla?? Odkud jsi?
  9. Tomm

    Servo nadobka

    Takže ani Škodovka ani nikde jinde se to nedá koupit
  10. Tomm

    Servo nadobka

    Ptal jsem se ve Škodovce a prý se to zvlášt neprodává!
  11. Tomm

    Servo nadobka

    Chci ze zeptat jestli se dá koupit samotná nádobka na servo zn. KOYO a kde? Fabia 1,4 MPI
×
×
  • Vytvořit nový...