F.I.N.A.L Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 nevím jestli jsem to dělal dobře, ale chtěl jsem dát hliníhové rámečky kolem budíků v přístrojovce zde si nejsem jistej zda jsem šprávně pochopil návod ale vyndal jsem kryt mezi volantem a tou prhlednou krytkou co chrání budíky pak jsem vyndal 2 šroubky a potom jsem vysunul celý panel a podle návodu se snažil sřoubovákem vypáčit tu plexi krytku postupoval jsem pomulu po kouskách ale dost tam křupalo:( , ale šlo to jenže těsně před koncem mi to celý křuplo a mám tam prasklinu asi 5 cm. prosím o radu kde jsem udělal chybu a jestli se to plexi dá ještě sehnat a za kolik díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 new 500, a jestli jsi pacil samotne plexi, tak je to spatne, budiky jsou ze dvou casti a ty jsou do sebe nacvakle tzv. predni a zadni maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 tak tak jak psal bobik.... Hodim jsem foto jak vypadaji ty packy, ktere jsou po celem obvodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 A takhle to ma vypadat rozdelene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 A takhle s chrom rameckama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 tak tak jak psal bobik.... Hodim jsem foto jak vypadaji ty packy, ktere jsou po celem obvodu.... nj, ale packy slouží k oddělení černýho plastu s plexi od budíků a spodku ale plexi je k vrchnímu plastu přilepený - a jak ho sundat aby to neprdlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 to nesundas, vsak neni potreba ho sundavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 to nesundas, vsak neni potreba ho sundavat jak vidíš tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ale nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 no kvůli Milouštěk rámečkům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.I.N.A.L Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 no jo no já jsem tam ty packy viděl dokonce jsem je i sundaval, ale oddělovala se mi zadní část budíky atd, tak jsem si myslel že je mi to k ničemu a tak jsem se dal do páčení toho skla no takže jsem si zase přidělal práci:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 a jak se to teda mělo správně sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.I.N.A.L Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 řekl bych že ten zadní díl jak jsem tam lepil tu hliníkovou nálepku půjde odcvaknout, ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 řekl bych že ten zadní díl jak jsem tam lepil tu hliníkovou nálepku půjde odcvaknout, ale nejsem si jistej no to by nějak mělo jít, ale prej je to přilepený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 No já bych řekl, že jsi to nejen blbě pochopil, ale ještě hůř udělal. Jak jsem si četl montážní návod od milotecu tak tam jasně píšou, že se odděluje osm zápatek s tím, že se mají zezadu prostrčit za průhledný kryt budíku. Viz.-http://www.milotec.net/db/files/g180_10601_ma.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 No já bych řekl, že jsi to nejen blbě pochopil, ale ještě hůř udělal. Jak jsem si četl montážní návod od milotecu tak tam jasně píšou, že se odděluje osm zápatek s tím, že ozdobné kroužky se mají zezadu prostrčit za průhledný kryt budíku. Viz.-http://www.milotec.net/db/files/g180_10601_ma.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.I.N.A.L Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 jo jenže ten návod co byl na zadní straně to popisoval trošku jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 No já bych řekl, že jsi to nejen blbě pochopil, ale ještě hůř udělal. Jak jsem si četl montážní návod od milotecu tak tam jasně píšou, že se odděluje osm zápatek s tím, že ozdobné kroužky se mají zezadu prostrčit za průhledný kryt budíku. Viz.-http://www.milotec.net/db/files/g180_10601_ma.pdf A jak by tam F.I.N.A.L asi dostal ten hliníkovej celokryt, kdyby to nerozdělal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) No já bych řekl, že jsi to nejen blbě pochopil, ale ještě hůř udělal. Jak jsem si četl montážní návod od milotecu tak tam jasně píšou, že se odděluje osm zápatek s tím, že ozdobné kroužky se mají zezadu prostrčit za průhledný kryt budíku. Viz.-http://www.milotec.net/db/files/g180_10601_ma.pdf A jak by tam F.I.N.A.L asi dostal ten hliníkovej celokryt, kdyby to nerozdělal ??? Ale píše o rámečkách přístrojů (v prvním příspěvku), ty se dávají otvory pro budíky bez sundání vrchního plexi. Po odjištění těch osmi pacek se budíky rozdělí na přední a zadní kryt a vlastní desku s ciferníky, stupnicemi a ručičkami - tento díl jde rozebrat dál po sejmutí ručiček a odjištění bílého plastu (clonítka). Editováno: 19. Září 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.I.N.A.L Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 JaKr: já vím napsal jsem to blbě, myslel jsem že postup bude stejný, ale když se koukneš na ty fotky co sem dal Crake tak se mi zdá že na té poslední tam to sklo taky nemá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 JaKr: já vím napsal jsem to blbě, myslel jsem že postup bude stejný, ale když se koukneš na ty fotky co sem dal Crake tak se mi zdá že na té poslední tam to sklo taky nemá.. Na tý fotce v tom pravým ohybu přístrojů je právě to plexi vidět, ale to je jedno, hlavně, že víš jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 jo jenže ten návod co byl na zadní straně to popisoval trošku jinak No přece nemůže milotec jeden návod publikovat na netu a jiny tisknout na obaly. Jestli to tak je, tak to ovšem jdi normálně reklamovat si myslím. Ať ti uhardí vzniklou škodu, vždyt nikde nepíšou, že to musí montovat odborný, nebo jiný značkový servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 jenže, jestli tam dával tu hliníkovou destičku, která je přes všechno (né kroužky) tak to plexi musel sundat - foto http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=271358 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Tak to jo, ale zprvu tady psal o rámečcích, tak to je jasné, že celou destičku zezadu neprotáhne,ale to je riziko krásy (prasklinka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 a nešlo by to rozlepiť ako idu rozlepiť svetla - nahriatim v trube na 80 stupňov? musim vyskušať ked mi dorazi nove plexi od Bobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.