ondrix Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Zdravim, mam problem s dlhym starovanim za studena ci za tepla (cca 3-4s), za studena niekedy toci aj 5sekund, chvilku s motorom trasie a potom uz bezi normalne. Diagnostika bez zavad. Je to OII 1,6 tdi 77kW. Stretol sa niekto s tym?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Mne takto obcas v zime zakaslal, ked bol uz EGR na pol ceste do vecnych lovist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Mne sa pri startovani prejavuje nieco taketo https://www.youtube.com/watch?v=yxIx-XRtUSo&feature=gp-n-y&google_comment_id=z135ytthjp3ag55t422gfnoailm0ypkuv dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 (editace) EGR mas este povodny? Mozno by som este vyskusal naliat do nadrze VIF a natankovat nejaku lepsiu naftu. Editováno: 28. Září 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Od jary som zacal davat VIF do kazdej nadrze a zatial sa mi porucha neprejavila ale ide zima tak uvidime ci Vif pomohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubatj Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Ahoj, mám téměř podobný problém. Koupil jsem jetou Octávii 2 po faceliftu najeto 182000 km. Před cca dvěma měsíci se mě to stalo jednou a pak klid až minulý týden to začalo nanovo, jen stím rozdílem, že prvně mě to naskočí nedrží volnoběh a zdechne a já pak točím a nechytne to až tak po šestém, sedmém natočení a někdy to nechávám i oddechnout. Zatím se mě to podařilo vždycky natočit, ale samo je to o nervy a tak jde zítra holka do servisu. Sám jsem zvědav co to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 nieco taketo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubatj Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Jo jasně, už jsem koukal na tvůj příspěvek na youtube, jen s tím rozdílem, že někdy to chytne na poprvé a někdy mě to zkape jako tobě na videu, ale já pak startuju alespoň 5x i více, než motor nastartuje. V servisu mě chlápek řekl, že to nevykazuje žádnou závadu, dokonce říkal, že tam měl známého, co opravuje jenom škodovky a ani ten nevěděl co stím. Pravděpodobně špatná nafta, doporučil tankovat bez příměsi biopaliv nebo jedině zkontrolovat vstřiky, ale to je samo drahá záležitost. Já s tím jezdím dost po městě a to není pro naftu a vstřiky moc ideální. Nicméně kdyby to mělo pokračovat tak budu muset do autorizovaného servisu a možná řešit ty vstřiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 No tak prisla Zima a zacali problemy ktore sa naposledy prejavovali na jar tohto roku.https://www.youtube....2gfnoailm0ypkuv .Toto potom z nicoho nic prestalo a Cele leto som jazdil v pohode cca 10000km z aditivom VIF a bol pokoj, dnes rano som uz auto nerozbehol po nastartovani kolisali otacky v rozmedzi 500-1000 a motor vzdy zdochol tak ako je to nahrate na videu. Startovane okolo 50 krat vzdy to zadochlo. Nasledne ma museli odtiahnut do servisu. Takze uvidim co dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Daj potom vediet, nech vieme. Inak si neodpisal ci egr je povodny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tazko popvedat ci je este EGR z vyroby ja som ho nemenil a auto mam cca 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 diagnostika nevypisuje nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Zatial neviem lebo auto som odtiahol do servisu kde nemali cas ho pozret. Budem vedet az v pondelok co mu bolo. Ale kontrolky motoru a zhavenie po nastartovani zhasli len motor zdochol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Tiez to vidim na ten EGR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 (editace) Kolko eur vide vymena EGR Editováno: 8. Listopad 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Kyselinka ti povie presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Mna vysla vymena na 480€ po zlave. Bez zlavy cca 580€...samozrejme diely a robota v autorizaku, koli pripadnej zaruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 No dnes sa mi v servise vijadrili ze je to EGR ventil vraj ostava pri starte otvoreny a preto nechce ist do otacok a zadochne. Po natoceni klapky do spravnej polohy cez diasgnostyku auto islo ako hodiny. Ale nechcem riskovat ze ostanem niekde 100 km od domova. Takze zajtra bude vymena za novy v cene cca 440 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Ale pekne vydrzal...vacsinou zevraj odchadzaju okolo 120t km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Tak EGR je vymeneny za 469 eur. Dufam ze bude pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.