mili123 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Zdravím, potřeboval bych poradit:-) Nefungoval mi ostřik předního skla, tak jsem vytáhl motorek z nádržky a byl zaseklý. Po pročištění opět "bzučel" a ostřikoval přední sklo. Jenže po vytažení motorku z nádržky samozřejmě vytekla kapalina na ostřikování, tak jsem zajel na benzinu pro novou a po plnění mi to začalo téct na nohu. Nevíte, jestli nemá být mezi nádržkou a špičkou motorku třeba nějaká guma, co mohla vypadnout po vyndání a nevšiml jsem si toho? Předtím tam byl ten motorek v nádržce tak na pevno, že mi přišlo, že z něj něco ulomím než ho vyndám, ale teď tam "drží" tak, že ho vyndám dvěma prsty. Takže voda pak vytéká netěsností mezi špičkou motorku a nádržkou:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Pokud vím tak tam je gumove tesneni, které zůstává na nadrzce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mili123 Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Jo tak to tam chybí. Asi vypadlo pod auto při rozdělání a nevšiml jsem si toho. Asi to bude ono, díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.