MrPierc Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Dobrý den, mám Octavii I, 1.9 TDI, kombi, 82 kW, rok 2003. Vyndal jsem si originální rádio Škoda Symphony (na kazety) a zapojil bez problému Alpine CDE-111R. Musel jsem ještě v ISO konektoru přehodit 4. a 7. pin (červený za žlutý), aby rádio udrželo stanice v paměti i po zamčení vozu. Mám ale slabý signál na rádiu a dočetl jsem se, že se musí objednat k tomu fantomové napájení. Dnes jsem ho zkusil zapojit, ale ten kolík od samce je velmi tlustý – nelze zapojit do Alpine rádia = ta zdířka je příliš úzká. Nejde to tam vůbec nacpat. Kupoval jsem odtud. http://www.ahifi.cz/antenni-napajec-iso-din.html Buď jsem koupil špatný typ a nebo něco dělám špatně. Prosím o radu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Co třeba totohttp://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/antenni-adapter-octavia-i/0/1/24/43/1001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPierc Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) pnf: Děkuji za reakci a dle Vašeho odkazu to vypadá, že to bude i ono. Ten samec je úzký už od pohledu. Sakra, já myslel, že fantómové napájení bude stačit – všude to psali. Asi má každé rádio jiný samčí otvor. Ta cena je hodně vysoká, Nedá se kolem 1000-1500 Kč koupit rádio s USB na mp3, která už má tento kabel součástí? Tenhle levný kabel by to mohl být? http://www.autodoplnky-prodej.cz/4143-iso-iso-adapter-antena-napajeni.html Editováno: 12. Září 2015, autor: MrPierc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Starší modely Alpine mají ant. konektor ISO...tvůj problém vyřeší tento konektor http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/125-3-antenni-konektory/5/295-DIN-ISO 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPierc Vloženo 13. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Děkuji za reakci. To mám koupit tento konektor a nějak přemontovat na tom fantomovém napájení, co mám uveden v prvním příspěvku? Editováno: 14. Září 2015, autor: Malta necituj předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Ano, pomocí tohoto konektoru to zapojíš...DIN (kolík) z fantomu dáš do toho konektoru (fajky) a propojíš s rádiem, druhý konektor (ISO) spojíš s anténou vozu...pro upřesnění udělej foto ant. konektoru rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPierc Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Dobrý den, děkuji za reakci. Omlouvám se, že reaguji až teď, ale nedostal jsem se k autu. Vyfotil jsem kabel, co vede z rádia Alpine (samice) a fantomový napáječ. Psal jsem prodejci a ten mi řekl, že ten fantomový napáječ stačí silně zatlačit i do mého rádia Alpine CDE-111R- Zkoušel jsem obří silou, ale nejde to tam procpat. Ten samec od antény má opravdu užší kolík (přesně ten, co jste poslal). Zapomněl jsem vyfotit ten anténní kolík, zítra ještě dofotím. 18.9.2015 = doplněny fotky konektoru od antény. fancarhifi: Chci se zeptat, ten konektor se musí přepontovat nebo jen nasadit jako redukce (jen nasunout)? Editováno: 18. Září 2015, autor: MrPierc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 (editace) Nevím jak by chtěl prodejce spojit konektory ISO-DIN :-) spojit se dají konektory na obr. 3 a 4, ale to je rádio a anténa.Pro bezproblémové spojení by to musel být napaječ ISO-ISO. K vyřešení problému postačí konektor z mého odkazu...ten se připojí k rádiu, do něj napaječ a ten na konektor antény. Editováno: 19. Září 2015, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPierc Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) fancarhifi: Děkuji za reakci. Chápu správně, že buď si seženu ten Váš konektor nebo pokud ho v mém okolí neseženu, tak fantomové napájení ISO - ISO ? http://www.ahifi.cz/antenni-napajec-iso-iso.html 22.9.2015 = vyřešeno. Přechodku jsem sehnal a rádio funguje. Trochu to ale někdy chrčí,což na minulém rádiu nedělalo. Špatný kontakt? Editováno: 22. Září 2015, autor: MrPierc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Těžko určit jestli je to kontaktem...zkusil bych jiné rádio, taky záleží na kterých frekvencích, jestli jsou vysílače hodně vzdálené může se to tak projevovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007ToMMaS Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Zdravím, chcel by som vás poprosiť o radu. Mám v aute namontované neoriginálne autorádio a mám slabý signál. čítal som príspevky ale neni to môj prípad. Antény adaptér ISO -> DIN mám v aute namontovaný. Na kábliku čo ide smer k anténe je 12V tak ako má byť. Ale anténa na aute bola kedysi menená a v anténe sa nachádza priamo tento napájač ktorý, nemá pripojený tento napájací kábel. Vráj sa to dá zapojiť pomocou nejakej výhybky. Vedeli by ste mi prosím vás ako ju spraviť alebo kde ju zohnať? Prípadne Stačí kúpiť ďalší kus anténneho napájača a ten nejak upraviť aby som to mal pekne spojené pomocou konektorov? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.