Přejít na obsah

MrPierc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení MrPierc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ano, to jsem viděl. Přijde mi jako nesmysl kupovat za 3 500 Kč modul Bluetooth. Tady mají za 2 300 Kč KENWOOD KMM-303BT a ten má i to handsfree. Ptal jsem se, zda není třeba ještě jiná cesta…
  2. Dobrý den, mám Octavii I a v ní rádio Alpine CDE-111R. Když jsem si nechal před lety instalovat toto autorádio, tak mi nebízeli za příplatek dalších tisíce korun, že bych mohl přijímat hovory z telefonu přes rádio. Já odmítl. Nyní bych tuto funkci již využil a protože se doba techniky posunula, chci se zeptat, jaké mám nyní možnosti? Chtěl bych, když mi někdo bude volat na telefon, tak hovor přijmu tlačítkem na telefonu a zvuk půjde přes reproduktory v autě. 1) Kolik by případně mohla stát úprava dosavadního rádia pro rozšíření na Handsfree? 2) Nebo se vyplatí koupit rovnou nějaké nové rádio s Handsfree modulem, který dnes stojí méně (mě rádio stálo dříve 3 500 Kč). 3) Nebo je lepší koupit Parrot Handsfree? 4) Nebo je nějaká jiná možnost? *Lze k tomuto rádu připojit přes Bluetooth Xiaomi telefon a přehrávat mp3 z telefonu? Děkuji za postřehy a rady.
  3. Dobrý den, za měsíc budu muset na STK. Octavii I. mám z Německa a zde ji provozuji již 2 roky. Mám ji zde přihlášenou, má STK, vše v pořádku. Nyní pojedu na STK sám a kontroloval jsem v autě povinnou výbavu. Zjistil jsem, že lékárnička je z Německa a je kompletní. Má i ty ohnuté nešpičaté nůžky. Jako laik se ptám, zda německá lékárnička na STK projde nebo musím mít koupenou v ČR? Má někdo zkušenosti? Děkuji.
  4. fancarhifi: Děkuji za reakci. Chápu správně, že buď si seženu ten Váš konektor nebo pokud ho v mém okolí neseženu, tak fantomové napájení ISO - ISO ? http://www.ahifi.cz/antenni-napajec-iso-iso.html 22.9.2015 = vyřešeno. Přechodku jsem sehnal a rádio funguje. Trochu to ale někdy chrčí,což na minulém rádiu nedělalo. Špatný kontakt?
  5. Dobrý den, děkuji za reakci. Omlouvám se, že reaguji až teď, ale nedostal jsem se k autu. Vyfotil jsem kabel, co vede z rádia Alpine (samice) a fantomový napáječ. Psal jsem prodejci a ten mi řekl, že ten fantomový napáječ stačí silně zatlačit i do mého rádia Alpine CDE-111R- Zkoušel jsem obří silou, ale nejde to tam procpat. Ten samec od antény má opravdu užší kolík (přesně ten, co jste poslal). Zapomněl jsem vyfotit ten anténní kolík, zítra ještě dofotím. 18.9.2015 = doplněny fotky konektoru od antény. fancarhifi: Chci se zeptat, ten konektor se musí přepontovat nebo jen nasadit jako redukce (jen nasunout)?
  6. Děkuji za reakci. To mám koupit tento konektor a nějak přemontovat na tom fantomovém napájení, co mám uveden v prvním příspěvku?
  7. pnf: Děkuji za reakci a dle Vašeho odkazu to vypadá, že to bude i ono. Ten samec je úzký už od pohledu. Sakra, já myslel, že fantómové napájení bude stačit – všude to psali. Asi má každé rádio jiný samčí otvor. Ta cena je hodně vysoká, Nedá se kolem 1000-1500 Kč koupit rádio s USB na mp3, která už má tento kabel součástí? Tenhle levný kabel by to mohl být? http://www.autodoplnky-prodej.cz/4143-iso-iso-adapter-antena-napajeni.html
  8. Dobrý den, mám Octavii I, 1.9 TDI, kombi, 82 kW, rok 2003. Vyndal jsem si originální rádio Škoda Symphony (na kazety) a zapojil bez problému Alpine CDE-111R. Musel jsem ještě v ISO konektoru přehodit 4. a 7. pin (červený za žlutý), aby rádio udrželo stanice v paměti i po zamčení vozu. Mám ale slabý signál na rádiu a dočetl jsem se, že se musí objednat k tomu fantomové napájení. Dnes jsem ho zkusil zapojit, ale ten kolík od samce je velmi tlustý – nelze zapojit do Alpine rádia = ta zdířka je příliš úzká. Nejde to tam vůbec nacpat. Kupoval jsem odtud. http://www.ahifi.cz/antenni-napajec-iso-din.html Buď jsem koupil špatný typ a nebo něco dělám špatně. Prosím o radu. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...