SUP1 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 A skutečně nebylo hlasováno o termínu. Nevím, co za hádky byly na FB a je škoda, že to nemám, bych se asi dobře bavil. Rebel jsem tady já 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Jo jo, bude válka gangů . Aspoň nějaká sranda taky Hele fakt to moje práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Honzo, to už nezměníš, prostě jsem to já, co rozděluje lidi Já ti jen děkují, že jsi dal možnost se vidět i těm, co nemohou v květnu A že nás je.Ale příště si to dáme soukromě a ne veřejně ve vlákně, abych zase nerozdělovala lidi a nedělal frašku Víťo, myslet je hovno vědět. Promiň, ale je to tak. Témata mi nedocházejí, jen jsem pracovně hodně vytížená.Když mě Sup poprosil o sraz druhý, tak jsem přesně věděla, že se do mě obujete, tak šup, podejte si mě ještě více... Je mi to jedno Ať Vám na sraze výjde počasí a fajně se pobavíte Tímto v tomhle vlákně končím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 pokud se řídíš pravidlem že myslet je hovno vědět tak potom chápu tvá ukvapená jednání.To vysvětluje vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 To jsem fakt zpunktoval já, je to moje práce Fakt ty vole, Bára za nic nemůže ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Honzo tak jestli je to z Tvojí hlavy tak to jsi mě teda nemile překvapil! Nechápu to, Tobě datum nevadí, ale sám děláš další sraz! Pěkně blbej nápad jsi zpunktoval... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Chalani a baby naco tu riesime hovadiny. Ved dalsi zraz by bol o chvilu na jesen a este ma byt aj ten na fb. Ja tiez mam vela prace, nestiham to sledovat. Zacinam stavat dom ale za starou partou sa chcem zastavit a tak nejako stym ratam. Len mi je smutno ze sa tu zaciname triestit a hasterit, nejako to nechapem... Ked mi termin nevyhovie tak bohuzial nepridem. Ale nebudem sa navazat do organizatora a podobne. Ja pridem hocikde a nemam ziaden problem s nikym tu, naopak tesim sa na Vas vsetkych. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Hele a co když jarní sraz II byla jen tak prdel? Evidentně to tu oživilo atmosféru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 To nevím teda jestli to byla prdel, ale budiž. Atmosféru to tu oživilo, ale ta se tu mohla oživit jinak a né takhle. Ale všecko špatný k něčemu dobrý...Na sraze se budeš muset něčím revanžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Teď dotaz z mé strany - můžeš mi racionálně vysvětlit, proč zakladáš zbytečný téma za účelem rozhození jiných členů fóra a pak si jestě neodpustíš poznamku "sociální experiment proběhl, prosím o smazání?" Nějaký žabomyší války mě nezajímají. Na foru je 85 tis registrovaných uživatelů. Kdyby se tak chovali všichni, máš představu, jak by to tu vypadalo? Téma zamknu. Zrovna od tebe bych nic podobnýho nečekal.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Jooo, tak dobrý dobrý. Omlouvám se pane Moderátor, OK?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 chtěl bych věřit tomu, že je to myšleno v dobrým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 ...jasné, že je to myslené v dobrom...Pozrite, vždy sa nájde nejaká citlivka, ktorá to nepochopí, a potom (ku podivu všem) reaguje prehnane, hystericky, ba niekedy až útočne. Nevidím ani náznak dôvodu, prečo by tu niekto úmyselne "kalil vodu"....a Bára už duplom! Viem, že sú tu jedinci, ktorí pre organizovanie NÁŠHO zrazu vynaložia kopec síl, a svojho voľného času,len preto, aby sme sa kultúrne stretli, ale netreba byť precitlivelý, a sťahovačný... Samozrejme, že zamrzia kritické slová, keď sa človek tak snaží, ale treba sa na to pozrieť aj s iných strán....a nebrať to ako nevďačnú kritiku, ale len ďaľší NEZÁVäZNÝ uhol pohľadu, možnosť, prosbu. Ľudia sa spýtali na iný termín??? No a čo....prosba...nie nátlak. Veď, keď sa nedá, alebo je prioritou stabilita termínu tak pohoda....netreba tu hneď na seba útočiť... Logické argumenty v prospech väčšiny tu v pohode pochopí každý, čo má IQ vyššie, jak je izbová teplota. Treba si uvedomiť, že sa tu prezentujeme akí sme....tak sa snažte reagovať tak, aby ste sa pred dotyčnou osobou nemuseli cítiť trapne pri osobnom stretnutí... Sme tu parta, čo má spoločný koníček, tak by bolo vhodné, aby sme k sebe pristupovali v debatách konštruktívne, a s nadhľadom. Obľúbil som si to tu, tak si tu nehľadkajte klávesnícové ego, a buďte k sebe ústretoví, a chápaví... Verím, že keď už sme fyzicky dospelí jedinci, tak sa tak budeme správať aj virtuálne.Teším sa na vás, ak sa mi podarí doraziť......kamkoľvek.Mier. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Tak hosi koukam ze vam tady emoce prerustaji pres hlavu, pokud jsem se tady nekoho dotkl nebo urazil jeho ego, omlouvam se, rozhodne to nebyl umysl. Jen jsem chtel vyjadrit svuj nazor, ze by se srazy mely organizovat ve vicero lidech a domluvit se na kompromisu jak v datumu, tak v miste. nevidim duvod proc bychom se pak tady meli urazet a napadat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Tak malé info ohledně ubytování, jednání s pí. v plném proudu. Máme zarezervovamý jeden komplex 14bungalovů pro celkem 53lidí. Budeme všichni u sebe a to včetně našich aut. ohniště je k dispozici, a když prší tak je také se kam schovat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) Aktualizace 1. příspěvku... prosím čtěte!!! Editováno: 25. leden 2016, autor: KubinoS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Takze kdyz uz jsem tam napsany nemusim vyplnovat ? Chapu dobre ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 chápeš to dobře 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 (editace) Mam to 5 kilometru od baraku, tak by byl asi hrich neprijet...ubytovani vlastni... Editováno: 13. Únor 2016, autor: Hrnca 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Kubo a na nás jsi zapomněl, nevadí. Já tady nebyl od srazu a čumím jak čap do rury, takže omluvte mě. Synci co to je to FB toje jakasi sesterská společnost to eště nemám a možná ani nebudu mět bo nemám čas i na vás, pravěké kamarady a zas dlouho tu nebudu bo nemám čas furt hledět toho klebetařa. Supaci co mate na mě numero tak pošlete holuba, ale jen od 18hod do 6 hod mam otočený den a noc, takže žiju jak netopýr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Rade, nezapomněl, čekal jsem až se vyjádříte. takže cuzik + 1 + haf ct-ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Nazdar, tak ma prihod do prichodu idem sam tak asi najradsej by som sa ku niekomu pristahoval co sa pozname... zatial nerezervujem nic v odkaze v prvom prispevku ked tak mi porad co a jak... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Zdravím pánové taky bych chtěl zapsat na sraz. Sobota - neděle (zatím) možná privalim už v pátek ale to bych dal vědět 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Lidi a když už se řeší ten jarní sraz nepřemýšleli jste zeby se udělal takový party sraz v Chorvatsku, v Itálii či ve Francii v létě byť třeba jen na prodloužený víkend? Je mi to v podstatě jedno kdy hlavně ať je co pít a jíst a aby byla prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Nesešlo by se nás tam hodně :-) Nápad už byl kdysi :-) cca 4 roky zpět :-) Najdou se i lidé co nepojedou na sraz 200 km :-P Spíš doraž na sraz a na sraze se můžeme otom reálně pobavit u ohně :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.