Lukyluk Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Chci se zeptat, kde koupit kvalitní zapalovací cívku? Našel jsem na internetu tuhle http://www.skoda-dily.cz/eshop/078905104a-zapalovaci-modul-dvojita-zapalovaci-civka.html Ale přijde mi to docela levné, protože mechanik mi říkal, že od borca co bere díly tak ten mu řekl 4500kč a je to tedy od značky NGK což je kvalita..tady z těch dílů se bojím, aby to nebyla čína, ikdyž píšou prvovýroba.. máte někdo nějaké zkušenosti, kde koupit kvalitní cívku ? děkuji za rady a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Pozeral som autokelly. Tam maju febi za 170E oficialne a po zlave za cca 90E. Nebal by som sa tej co si nasiel. Nechapem preco sa vsetci boja pripadnej ciny. Vsetko a vsetci tam vyrabaju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.