Publikováno Září 25, 201510 r Ahoj. Při studeném startu se mi vždy rozsvítí červeně kontrolka teploměr chladící kapaliny..když to po zahřátí chcípnu a nastartuju tak už nesvítí. Dále mi blbne ručička teploměru..nejdřív vyletí z nuly resp.z 50 stupnu na 70,pak zase spadne a pak na 90 a tam už drží. Nedávno jsem dolil vodu,pač ji tam bylo málo a po týdnu se mi záhadně vrátila a je ted 1cm nad max..nechápu. Hadici u chladiče jsem zkoušel po zátěži zmáčknout a jde. Ve vodě je nepatrně mastnoty,víčko od oleje i měrka čisté bez emulze. Je to těsnění pod hlavou nebo může blbnout vodní pumpa a čidlo teploty? Díky za rady
Prosinec 12, 20159 r Zdravím mam prozba motor 1.9 81kw rok 03 jedu v kuse 150 km a najednou se mě rosvitila kontrolka hladiny vody počkám 20 min doleji 0,7 litru vody a pokracuji domu zas po 100 km za se rosviti hladina chybi zas voda teplota motoru je na 90 auto krasně topi žadny problem pote doma koukam a ono to tlačí vodu ven z expancky ven na podběh ,zajedu do dilna a vuz natlakuji voda nikde nemizí pouze při jizde ji to haží ven kde by jste hledali problem někdo řikal těsnění pod hlavou ,někdo vičko expanck
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.