Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ten zámek patří do kombinace s centrálem = na odemčení nebo zamčení potřebuje výkonovej impuls. Koncáky = mikrospínače, který ten odběr odpojí, už má v sobě. Na obrázku ale není servo, který ten zámek "tahá" ...

• Autor

tak to je samozřejmost že je k tomu potřeba i motorek xD jde mi spiše o to zda to jde napojit stylem minusovej kabel na kostru a plusovej na knoflik a že by to fungovalo na bazi on of 

Ne, musel bys tam mít dvojpólovej přepínač.

• Autor

a ten vypadá jak? Prosím :)

• Autor

jako obyč tlačítko našel sem si to :D ale pořád jsem nedostal odpověď potřebuju servomotor centralu napojit na + s tlačitkem tak aby při of tlačitku servo motor vyjel tim zamkl kufr a dae do něj nešel proud a při on tlačitku sepl servomotor a tim kufr otevřel chapeme se? takže se ptam jde to nějak takhle udělat? 

Ten zámek patří do kombinace s centrálem = na odemčení nebo zamčení potřebuje výkonovej impuls. Koncáky = mikrospínače, který ten odběr odpojí, už má v sobě. Na obrázku ale není servo, který ten zámek "tahá" ...

• Autor

tzn koupim tu pohyblivou čast na tahlo od přednich dveří a misto toho tahla tam dam servomotor a bude to ok xD

Nejsem si jistej, jestli servo do zadního víka je mechanicky stejný jako do bočních dveří - nikdy jsem to u feliny neměl rozdělaný. Funkčně by to mělo platit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.