Lesiel Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Zdravím zajimá mě jediné pokud koupim tento zámek http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0827505c-zamek-5-dveri-oe-3607.html jak udělat abych mohl pohodlně někde u řidiče jen zmačknout čudlk a ufr by se otevřel nebo zamknul? stim aby při zamčeém stavu nepapal baterii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Ten zámek patří do kombinace s centrálem = na odemčení nebo zamčení potřebuje výkonovej impuls. Koncáky = mikrospínače, který ten odběr odpojí, už má v sobě. Na obrázku ale není servo, který ten zámek "tahá" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesiel Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 tak to je samozřejmost že je k tomu potřeba i motorek xD jde mi spiše o to zda to jde napojit stylem minusovej kabel na kostru a plusovej na knoflik a že by to fungovalo na bazi on of Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ne, musel bys tam mít dvojpólovej přepínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesiel Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 a ten vypadá jak? Prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesiel Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 jako obyč tlačítko našel sem si to ale pořád jsem nedostal odpověď potřebuju servomotor centralu napojit na + s tlačitkem tak aby při of tlačitku servo motor vyjel tim zamkl kufr a dae do něj nešel proud a při on tlačitku sepl servomotor a tim kufr otevřel chapeme se? takže se ptam jde to nějak takhle udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ten zámek patří do kombinace s centrálem = na odemčení nebo zamčení potřebuje výkonovej impuls. Koncáky = mikrospínače, který ten odběr odpojí, už má v sobě. Na obrázku ale není servo, který ten zámek "tahá" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesiel Vloženo 28. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2015 tzn koupim tu pohyblivou čast na tahlo od přednich dveří a misto toho tahla tam dam servomotor a bude to ok xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Nejsem si jistej, jestli servo do zadního víka je mechanicky stejný jako do bočních dveří - nikdy jsem to u feliny neměl rozdělaný. Funkčně by to mělo platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesiel Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 http://skoda-virt.cz/cz/clanky/karoserie/4767-felicia-el-otevirani-5-dveri/ něco takového jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.