Spuda Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Dobry den.Mam problém se Superbem.Pri zataceni jak se auto mírně nahne zacne něco klepat,tukat prave strane u spolujezdce.Ten zvuk jde od pristrojovky jak kdyby pod airbegem.Rozdelal jsem kastlik vše jsem vycpal molitanem dratky popritahoval spinkami a stále to dělá.Mozna to jde od spod auta ale nedá se to přesně určit.Nema s tím někdo zkušenosti.Mozna je to hloupost ale je to dost nepříjemné.Diky za jaký koliv tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1990 Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ahoj, a jde to určitě z interiéru? nemůže něco být na podvozku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuda Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ahoj dnes jsem to znovu poslouchal a jde to nekde kolem spodku celniho skla.Nejsem schopen to najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Horní uložení tlumičů? Zkuntroluj ty vrchní šrouby, jestli nejsou jen povolené, ev. kontrola vrchního uložení tlumiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimSparling Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Ahoj, taky trošku přispěju s problémem, pokaždé když jedu pravotočivou zatáčku pod plynem tak se ozývá řinčení jakoby od levého kola, ložisko a celá náprava LP kola je fungl nová i s kloubem. Superb 2005 2.5 TDi BDG Editováno: 9. Říjen 2015, autor: JimSparling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Jde o to, jestli je opravdu nová, pokud to dělali v nějakém servisu Cílem většiny autoopraven je okrást zákazníka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimSparling Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Určitě je nová, pomáhal jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.