Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

Teče mi do kufru, po větším dešti mám vždy v prostoru pro rezervu několik centimetrů vody.

Zkoušel jsem vlézt do auta a dívat se kudy teče voda a zjistil jsem že prostě začne na levé straně v místě kde se kufr ohýbá do svislého směru protékat přes těsnění a po těsnění teče až dole k zámku a tudy potom až na spodek rezervy.

Když jsem dveře zatížil závažím aby lépe doléhaly k těsnění tak problém zmizel. Těsnění i dolehací plochy jsem čistil.

Při pohledu na dveře z vrchu je vidět že nejsou úplně vycentrované a jsou více vpravo, vlevo tedy asi nedoléhají dobře k těsnění a voda tudy protéká.

Zarážkami na karoserii se mi dveře správně nastavit nepodařilo - vůle je větší než jejich dosah.

Je tady ještě nějaký způsob jak se dá nastavit správná poloha 5. dveří?

nemám lifta, ale nedá se to částečně seřídit v pantech a zámkem? A od kdy ti tam teče? zničeho nic, nebo už jsi to takto koupil?

• Autor

u pantů jsou jenom připevňovací šrouby, nevím zda s tím půjde pohnout když je povolím. Kdy přesně začalo téct také nevím, je možné že od začátku - vysvětlovalo by to proč mám neustále zamlžené (v zimě zamrzlé přední okno zevnitř).

povol šrouby na pantech a posun si to + zřejmě budes muset doštelovat zámek.

• Autor

povol šrouby na pantech a posun si to + zřejmě budes muset doštelovat zámek.

a zámek se šteluje jak? žádné nastavovátka jsem na něm nenašel pouze dva šrouby pro uchopení ke karoserii.

no a ty když povolíš, tak se zámkem dá hnout. V pantech vystřeď dekl na prostředek a posunutím zámku ho trochu přitáhni dolu. Ještě pak můžeš zkusit koupit nové těsnění.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.