Publikováno Říjen 16, 20159 r Zdravím Všechny,jsem tu nový.Chtěl jsem se zeptat,když zařadím zpátečku(jinak bez problému),couvám,začnu brzdit tak se mi od pravého předního kola ozve takové kovové lupnutí,převážně jsem to pozoroval,když jsou kola v rejdu.Kdesi v tématech jsem našel ,že někdo psal,že to dělá vůle na tisícihranu?bohužel téma nemohu dohledat.Potřeboval bych vědět jak problém vyřešit.mockrát děkuji za ochotu,popř. odkaz . Fana
Říjen 16, 20159 r Vule na tisicihranu to dela, pokud vim, u 2.0 TDI. U 1.9 TDI tam ten tisicihran vubec neni... Toto by mohlo byt jen posunuti brzdove desticky...
Říjen 16, 20159 r Autor Ok.Moc díkes.Je pravda ,že někdy to neslyším vůbec,někdy míň a a někdy víc.Njn ,nové auto tak furt poslouchám .
Listopad 5, 20186 r Dobrý den, potřeboval by sem poradit - octavia 2 rs combi 2,0 bmn - při vycouvání s rejdem do levé strany se ozve takové lupnutí jak když něco přeskočí - kynetáky jsou ok.. děllá to jen na levé straně - i při rychlém přibrždění .. nevíte co by to mohlo bejt ?? může to být povolením nápravnice nebo horním uložením tlumičů ? děkuji za všechny rady...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.