Alan 07 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby. To světýlko se dává od ambiente a lepších výbav jako standard. Aspoň myslím. Mám ambiente a světlo tam je. Ale jinak koukám, že nejsem sám co schovává mince a podobný prkotiny do popelníku. Nato, že je to SIMPLY CLEVER, tak mohli udělat nějaký držáky na mince jak bývají v jiných autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Já je dávám do kastlíku vĺevo dole. Je v něm i guma, tak tam nerachtají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Chcel by som na to osvetlenie v popolniku napojit neon na 12V, myslite ze to vhodne? Zapalovac totiz ostava aj po vypnuti kluca pod napätim a praktickejsie by bolo aby sa rozsvietil po zapnuti svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Chcel by som na to osvetlenie v popolniku napojit neon na 12V, myslite ze to vhodne? Zapalovac totiz ostava aj po vypnuti kluca pod napätim a praktickejsie by bolo aby sa rozsvietil po zapnuti svetiel. však to taky nezapojíš na zapalovač, ale jenom na jeho osvětlení a to funguje pouze se světly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby. To světýlko se dává od ambiente a lepších výbav jako standard. Aspoň myslím. Mám ambiente a světlo tam je. Ale jinak koukám, že nejsem sám co schovává mince a podobný prkotiny do popelníku. Nato, že je to SIMPLY CLEVER, tak mohli udělat nějaký držáky na mince jak bývají v jiných autech. mám v popelníku 3 pětikačky, a neštěrkaj))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 zdar,chci se optat,když jsem vyměnoval diodu za žárovku na osvětlení popelníku,našel jsem u kabelu další zaizolovaný,po rozmotání je tam kulatý konektor a další oholený drát.K čemu to?Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tak světlo v popelníku jsem předělal jako první po té co jsem si přivezl auto domů. Sice už jsem tam měl originální úpravu se žárovkou o což to bylo dosti jednodušší, ale výsledek se žárovkou nebyl nic moc. Ledka (bílá) má vyzařovací úhel 60 stupňů při svítivosti 6000mcd, ve výsledku to svítí líp jak originální žárovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak světlo v popelníku jsem předělal jako první po té co jsem si přivezl auto domů.Sice už jsem tam měl originální úpravu se žárovkou o což to bylo dosti jednodušší, ale výsledek se žárovkou nebyl nic moc. Ledka (bílá) má vyzařovací úhel 60 stupňů při svítivosti 6000mcd, ve výsledku to svítí líp jak originální žárovka. hezké, super.. proč bílou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) hezké, super..proč bílou? Každá barva je dobrá, akorát nesnáším populární (módní, tuzingovou, dneskavšudecpanou) modrou. Editováno: 28. Březen 2007, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 hezké, super..proč bílou? Každá barva je dobrá, akorát nesnáším populární (módní, tuzingovou, dneskavšudecpanou) modrou. souhlasím, každá je dobrá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 MOdra je dobra....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak světlo v popelníku jsem předělal jako první po té co jsem si přivezl auto domů.Sice už jsem tam měl originální úpravu se žárovkou o což to bylo dosti jednodušší, ale výsledek se žárovkou nebyl nic moc. Ledka (bílá) má vyzařovací úhel 60 stupňů při svítivosti 6000mcd, ve výsledku to svítí líp jak originální žárovka. hezké, super.. proč bílou? Bílou proto aby tam bylo něco vidět, při použití zelené, červené, žluté, případně i té modré by to moc zkreslovalo barevné podání předmětů uvnitř popelníku. Popel v něm totiž nevozím, používám ho na drobnosti, jelikož je v autě málo přihrádek, do dveří se nic nevejde (což mi dosti chybí), a odkládací prostor u spolujezdce je dosti z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Každá barva je dobrá, akorát nesnáším populární (módní, tuzingovou, dneska všudecpanou) modrou. přesně ,mně taky deptá a hlavně jí má každej a je to hnus fakt tuzing!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Tak světlo v popelníku jsem předělal jako první po té co jsem si přivezl auto domů.Sice už jsem tam měl originální úpravu se žárovkou o což to bylo dosti jednodušší, ale výsledek se žárovkou nebyl nic moc. Ledka (bílá) má vyzařovací úhel 60 stupňů při svítivosti 6000mcd, ve výsledku to svítí líp jak originální žárovka. hezké, super.. proč bílou? Bílou proto aby tam bylo něco vidět, při použití zelené, červené, žluté, případně i té modré by to moc zkreslovalo barevné podání předmětů uvnitř popelníku. Popel v něm totiž nevozím, používám ho na drobnosti, jelikož je v autě málo přihrádek, do dveří se nic nevejde (což mi dosti chybí), a odkládací prostor u spolujezdce je dosti z ruky. jasně to je pravda...jen jestli by nebyla lepší žlutější, ne uplně žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak světlo v popelníku jsem předělal jako první po té co jsem si přivezl auto domů.Sice už jsem tam měl originální úpravu se žárovkou o což to bylo dosti jednodušší, ale výsledek se žárovkou nebyl nic moc. Ledka (bílá) má vyzařovací úhel 60 stupňů při svítivosti 6000mcd, ve výsledku to svítí líp jak originální žárovka. hezké, super.. proč bílou? Bílou proto aby tam bylo něco vidět, při použití zelené, červené, žluté, případně i té modré by to moc zkreslovalo barevné podání předmětů uvnitř popelníku. Popel v něm totiž nevozím, používám ho na drobnosti, jelikož je v autě málo přihrádek, do dveří se nic nevejde (což mi dosti chybí), a odkládací prostor u spolujezdce je dosti z ruky. jasně to je pravda...jen jestli by nebyla lepší žlutější, ne uplně žlutá Žlutá by asi nebyla to pravé, protože by to pak v tom popelníku bylo všechno takové nažloutlé, by tam rovnou mohla být origo žárovka. Já bych si ji tam asi nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 zdarec nevíte někdo jak zapojit světýlko v popelníku všechno mám z výroby ale nesvítí. Tak sem myslel že je třeba jenom někde vypojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Chlapci a nahodou nejaka foto dokumentacia ?? nenasla by sa ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 A neni to rychlejsi a snazsi to natahnout z osvetleni prihradky spolujezdce??? Da se pryc kastlik a pak se to jen natahne...Jen vym, ze kdyz sem se vzdy hrabal v tunelu a kolem rucky desna prace..Ale zalezi na kazdym ...Ja to udelam z te prihradky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ted mi to doslo..Ne kazdy si bude delat zvlast vypinac..Svitilo by to stale,jelikoz je v prihradce stale napajeni...U zapalovace-vzdy kdyz se zapne osvetleni interieru-coz je pohodlnejsi...Ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Tak jsem si dneska udelal svetlo do popelniku mam tam dve diody modre a jednu bilou a krasne to sviti... A pripojil jsem to na tlacitko ASR...Doba zapojeni v aute??? cca 5 minut a parada,ale ta priprava- to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Já měl světlo v popelníku od výroby, už mi asi 2 roky nesvítí a je mi to úplně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 mě prasklo netušíte někdo kde tam je + a - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Potřebuju poradit taky s osvětlením - sice ne popelnika ale zapalovače. Semse trochu hrabal v autě, měl sundany kryty tunela a po smontovani mi nesvítí zapalovač. Zapalovač funguje ale nesvítí. Jakým způsobem se da ten zapalovač vytahnou ven - bez demontaže plastu. V zapalovači jsou nějaké diody nebo žarovička. Dík za rady. z vrchnej strany to musis zatlacit take dve poistky a potom ho mas na dve casti a vies rozobrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 To světýlko se dává od ambiente a lepších výbav jako standard. Aspoň myslím. Mám ambiente a světlo tam je. Ale jinak koukám, že nejsem sám co schovává mince a podobný prkotiny do popelníku. Nato, že je to SIMPLY CLEVER, tak mohli udělat nějaký držáky na mince jak bývají v jiných autech. Mám Ambiente 03 a světýlko tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Všechno jde když se chce Já sem si to na Classicu dodělával a přítulka to na Comfortu ma normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.