jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Máte někdo zkušenost s GPS v columbusu se špatným signalem Začal mi blnout příjem GPS mám 0/10 satel. myslel jsem že je špatná anténa koupil jsem jinou když jsem připojit tak na sekundu bylo 9/10 a 3D fix a pak cca 10 sekund a bylo 0/10 nevíte někdo kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubki Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Mám stejný problém .Jak jste to nakonec vyřešil ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Zkuste přehrát FW,jinou anténu. Pokud to nepomůže,je vadný modul na desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Bylo to kablazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Natáhl jsem nový kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.