bazycek Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Kdyz je vlhko tak pri prejizdeni vetsich nerovnosti se od zadu ozyva vrzani. Vzadu je vymeneno vse tlumice pruziny prachovky dorazy i ulozeni. Co muze vrzat? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 (editace) i uložení zadní nápravy? Docela nemoc S1 Editováno: 16. Listopad 2015, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Ulozeni napravy ne. Zkusim pri dalsim servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Taky mi něco vrzalo na zadní nápravě, ale jen když jsem zastavil a vystoupil z auta. a nebo když jsem s ním zahoupal. Promazal jsem snad všechno a furt to dělalo. Nakonec jsem přišel na to že to dělá jen když zatáhnu ručku, takže brzdy. Normálního člověka by to napadlo asi hned. Píšu to jen proto kdyby se našel stejný jouda jako já ať si nemusí lámat hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Má li xenony, tak Ti může vrzat regulace sklonu světlometů. Nachází se před zadním kolem pod plastovým krytem na straně řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.