djvlada Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Ahojte jak nápojim origo rádio škoda symphony na anténu neorigo s koncovkou ISO a s napájením které vede v celé anténě až k zesilovači na střechu plus mám pichle na napájení u radia, měl jsem problém ss chytanim stanic po výměně za tuto celou anténu mám po problémů ale chci origo rádio díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gogal Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) Ahoj mam v aute u suberba 1 rady radio origo symphony mp3 ale nemá zadně jini vstup ze předu jen na cd jak do pojim tramsmister nebo něco abych mohl prehravat hudbu Pres usb či flešku Editováno: 5. Březen 2016, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gogal Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) potřebující at to komunikuje s tim origo radiem symphony Editováno: 5. Březen 2016, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 ad1) necituj předchozí své příspěvky a pokud si vzpomeneš po minutě, že cheš ještě něco dodat, dá se to provést editací svého příspěvku ad2) transmitter pokud vím, vysílá na své určité frekvenci FM, takže jen naladit na rádiu příslušnou frekvenci, uložit do předvolby a hraje se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.