djvlada Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Ahojte jak nápojim origo rádio škoda symphony na anténu neorigo s koncovkou ISO a s napájením které vede v celé anténě až k zesilovači na střechu plus mám pichle na napájení u radia, měl jsem problém ss chytanim stanic po výměně za tuto celou anténu mám po problémů ale chci origo rádio díky za odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Gogal Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) Ahoj mam v aute u suberba 1 rady radio origo symphony mp3 ale nemá zadně jini vstup ze předu jen na cd jak do pojim tramsmister nebo něco abych mohl prehravat hudbu Pres usb či flešku Edited March 5, 2016 by Malta citace předchozího příspěvku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Gogal Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) potřebující at to komunikuje s tim origo radiem symphony Edited March 5, 2016 by Malta citace předchozího příspěvku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 ad1) necituj předchozí své příspěvky a pokud si vzpomeneš po minutě, že cheš ještě něco dodat, dá se to provést editací svého příspěvku ad2) transmitter pokud vím, vysílá na své určité frekvenci FM, takže jen naladit na rádiu příslušnou frekvenci, uložit do předvolby a hraje se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts