pasat Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Dodělával někdo i výhřed do zadních sedaček? Díky za info PASAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky bych to rád věděl, jen tak pro zajímavost - teď častěji vzadu sedí nějaká holčina či dvě a já si vepředu zadek nahřívám a ony mrznou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 gentleman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nikdo nemá dodělávaný výhřev vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 já myslel, že se to do OII vůbec nedává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 dava..ale myslim ze dorobenie sa nevyplati... urcite to vide drahsie...aa tolko babracky stym bude.. nechcem odhovarat..ale myslim ze toto je fakt babracka..musis mat vyhrevne telesa...odcalunit sedacku...potom vzadu na JUMBOBOXE zapinanie/vypinanie ohrevu... je s tym urcite dost roboty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tak dražší to bude určitě, mě taky výhřev dopředu přidělávali, ale nevěděl jsem, že se dělá i dozadu, pokud jo, tak to dodělání nebude asi problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 To neni špatná myšlenka člověče...akorát vzádu u mě sedi většinou děcka co maji autosedačku a tím pádem to asi ztráci smysl,vid?Vepředu to je skvělá věc-i když v těch mrazech taky trochu nebezpečná když vylezeš z roztopenym "zadkem" ven do ty kosy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 No já to taky myslím pro děti - už nám odrůstají z dětských sedaček a dělají si nárok na výhřev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Podle mě to bude práce stejná jako vepředu - čalounit + kabeláž. Ale asi tu nenajdeme nikoho kdo to dodělával.. Nebude nejjednodušší cesta sehnat si sedačky s výhřevem? I když těch asi moc nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Sedačky s výhřevem tedy zadní jsou k sehnání spíš v kůži, ale látkové jsem ještě nepotkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Nevim jak je resene vyhrivani zadnich sedacek - jestli jenom sedak nebo i operka ... Pokud pouze sedak, tak odcelouneni sedaku na zadnich sedadlech je velice jednoduche (Alespon ve Fabii I) . Horsi by to bylo s tou operkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To by mě docela zajímalo jak je to řešené s kabeláží. Mechanismus co je u sedáku vzadu má docela dost velký rozsah pohybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Nevim jak je resene vyhrivani zadnich sedacek - jestli jenom sedak nebo i operka ... Pokud pouze sedak, tak odcelouneni sedaku na zadnich sedadlech je velice jednoduche (Alespon ve Fabii I) . Horsi by to bylo s tou operkou. obojí taky se to chystám vyhrotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knizek Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 ahoj, chtěl bych si je nechat dodělat a mám pár dotazů k materiálu... nikde se mi nepodařilo najít dečky na zadní sedadla takže předpokládám že budou stejné jako ty na přední... jak je to s kabeláží a ovládací jednotkou? přední sedačky mám originál... děkuji za rady a úplně nejlíp i za odkazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 dečky na zadní sedačky jsou úplně něco jiného, kabeláž je samo taky jiná i s RJ(facelift) předfacelift má RJ stejnou jako přední - kolečkové ovládání a začalouňovat zadní sedačky je 2x takový opruz jak přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Zdravicko, zakapala tato tema. Zaoberal sa s tym niekto odvtedy? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.