Fíla Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 DVD IV. sraz SkodaHome.cz 12.-14.05.2006 - Praha 8 Dolní Chabry Článek o DVD zde: http://www.skoda-fabia-club.cz/index.php?id=379 57 minut, 106 fotek v rozlišení 1600x1200, výsledky kategorií možno objednat zde: http://shop.tau-racing.com , přes SZ nebo e-mailem Cena 55,- Kč, popřípadě poštovné 75,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 RIP ---> copy to ---> FTP ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 myslim ze 55 korun zato ani nestoji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 myslim ze 55 korun zato ani nestoji ) No ono de o to, ze nevim jak pro ostatni, ale ja bych klidne zaplatil tech 55 Kc za to ze si to muzu stahnout. Proste je to pro me o mnoho pohodlnejsi nez neco nekam posilat nebo pro neco jit na postu Nemyslel sem to nijak zle ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 myslim ze 55 korun zato ani nestoji ) Je to dobrý video a kvalitně zpracovaný i s potiskem.A on ten material něco stojí,takže pochybuju že by to Fila dělal zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Bych se k tomu taky mohl vyjádřit Když se vezme v úvahu, že je to DVD s obalem, potiskem DVD, 57 minutami videa a 106 fotkami, tak cena 55,- je více než dobrá. Samo, že jsem mohl hodit cenu třeba 150,-, jenže vím, že za to by to nikdo !!! nekoupil, proto je cena hozená tak nízko. Uvedu příklad - Video z MV X. je za 300,- !!! Kdybych to video měl dát na FTP, tak v kvalitě, aby si to člověk vychutnal je velikost asi 600 MB a kdo má pomalej net, tak by to stahoval kdoví jak dlouho a za tu cenu by si to snad každej mohl koupit. Navíc se může stavit u mě v Modřanech, nebo po domluvě předání za 55,- na některém ze srazů a že jich za ten rok stihnu hooodně . Původně jsem tu cenu za DVD+poštovné (130,-) chtěl převádět na nějaké "naturálie/cigarety/benzín/..." ale snad si to každej umí spočítat. Navíc je to 1/2 ceny za vjezd na sraz do Chaber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Ja sem tim rozhodne nemyslel ze mi pride cena 55Kc za to DVD hodne. Jen je mi proste pohodlnejsi si to stahnout nez prebirat neco na dobirku apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 (editace) No jestli někomu připadá cena 55,-Kč vysoká tak to nechápu. Souhlasím s Filou, že kdo má pomalej net není to pro něj dostupné stahovat z netu a takhle to může mít hned a bez práce. Osobně mám celkem rychlej net, ale než by jsem se s tím crcal tak jsem objednal a je klid. Na druhou stranu je fakt že k Filovi do Modřan to mám kousek. Editováno: 21. Září 2006, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Vidis tady jeden jedinej nazor ze by nekdo rekl ze je 55Kc hodne >? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 objdnano jako ten kdo tam byl tak si to objednavat nebude to je jasny ma svoje fotky,videa .. ale ja tam treba nebyl a nemam nic .,... a sem ochotnej tu almuznu za to dat jen abych videl skodovicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 (editace) objdnano jako ten kdo tam byl tak si to objednavat nebude to je jasny ma svoje fotky,videa .. ale ja tam treba nebyl a nemam nic .,... a sem ochotnej tu almuznu za to dat jen abych videl skodovicky v tom tě zklamu, protože Lucky87, Olin, Ptica tam byli taky a už ho mají. Né každý má digitál a už jen pár lidí tam mělo videokameru. Amogh, Kláca a Vittorio ho mají také objednané... Editováno: 21. Září 2006, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 objdnano jako ten kdo tam byl tak si to objednavat nebude to je jasny ma svoje fotky,videa .. ale ja tam treba nebyl a nemam nic .,... a sem ochotnej tu almuznu za to dat jen abych videl skodovicky Ja byl a i presto mam objednano ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Fílo,prosimte kouknul si se po nějakých dalších ?:-) jak si sliboval? Rad bych si tech DVD vzal vic ze srazů, MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.