Viduna Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) Ahoj. Omlouvam se ze zakladam nove tema ale nikde jsem tu nenasel pomoc. Mam Octavii 2 1.9 TDI A mam takovy problem. Pri vjeti na horizont kdyz se auto nadlehci tak mi huci leve kolo.. Je to zvuk jako kdyz vjedete na caru na silnici.. Do zatacek ani kdyz jedu po rovine to vubec nic neudela.. Automechanik mi rekl ze to loziskem není.. Resil stejny problem na Golfu vymenou loziska a porad stejny.. Neprisel na to co by to moho byt. Tak snad poradite vy. Dekuji předem. Véna Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty333 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Ahoj to samé řeším já mohla by to být levá poloosa co mi řekli v autoservisu , ale ještě mi to nevyměnili tak uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoZA Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Zdravím, bude to homokinetický kĺb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.