Přejít na obsah

Komfortné telefonovanie

Doporučené příspěvky

Má zmysel táto varianta?

Komfortné telefonovanie s Bluetooth (rSAP) a bezdrôtovým spojením vonkajšej antény, pripojenie k LTE prostredníctvom samostatnej SIM karty, WLAN ...... 654€

Komfortné telefonovanie s Bluetooth a bezdrôtovým spojením vonkajšej antény, WLAN   ... 238 €

tam je rozdiel iba v tej SIM karte? Mám Samsung S6, mám mobilný internet, môžem si zapnúť WIFI-Hotspot, teda tak dostanem internet aj do Columbusu.

Či je tam aj nejaká ina výhoda?

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, tak jak jsem to zatim vypozoroval neni to moc stabilni vec. Nakonfiguroval jsem to tam a ted nevim jak to vyuzit.

Prijde mi fajn ziskat propojeni s externi antenou, takze tam proste telefon do prihradky odkladam a doufam, ze ma lepsi signal, nejak jsem to nezkousel

merit jetli je na tom prijem opravdu lepe??? Mozna takovy subjektivni pocit, ze kdyz zajizdim do podzemni garaze tak se hovor ztrati pozdeji, ale 

opravdu jsem to nemeril. Tak a to bylo asi posledni pozitivni slovo :)

Co se tyce SIM to je kapitola sama pro sobe, ta zatim prave smyslu pozbyva, jelikoz vlastne Columbus skoro zadne data nepotrebuje. Aktualizaci dat je lepsi

provest pres USB nebo SD, jelikoz data maji 22GB nebo tak nejak(mapy). Bohuzel Columbus nepotrebuje k nicemu data, nebo jsem alespon zatim na nic neprisel.

Jake bylo moje zklamani, kdyz jsem zjistit ze pouziva porad jen zastaraly system dopravnich informaci TCM dokonce snad TCM+, oboji k nepouziti ve meste.

Z nejakeho, asi jasneho duvodu to umi vozy VW s CarNetem mnohem lip.

No takze ta externi SIM ma asi vyznam jen v pripade ze budes v aute vozit nekoho dalsiho komu chces internet poskytovat pres WLAN a neplacat si baterku na tel.

Kazdy ma dnes mobil s datama, takze otazka je proc se pripojovat k dalsi SIMce kvuli datum?

Tajne doufam, ze sikovne rucicky dokazi nejak dostat funkce z VW do SIII. A nebo ze se ve Skodovce chytnou za hlavu a zapremysli nad tim co vyprodukovali.

Mam telefon HTC One M8, ktery dokonce Skoda Auto uvadi ve svych propagacnich materialech a na marketingovych obrazcich, no a cele rSAP jsem prepnul 

na klasicke HF. Zlobilo to!  Obcas se telefon po odpojeni od auta nedokazal prekonfigurovat na standard takze se mi pul dne nikdo nedovolal. Bohuzel asi tim,

ze telefon je Dual SIM umi samozrejme pripojit jen jednu SIMku a to samozrejme vzdy prvni, takze kdyz nekdo vola na druhou zvoni telefon a ne handfree.

No proste vse funguje stabilneji s vypnutim rSAP a pouzivanim standatniho BT spojeni pro HandsFree.

Tak to byla sama kritika zda se, ted prichazi otazka, koupit ci ne?

Jestli bys radeji pouzil penize na jinou vybavu tak to udelej(bude stacit normalni HandsFree bez WLAN), jestli chces doufat, jako ja ze to nekdy nekdo da dokupy tak to kup... 

P.s. Mozna by se mohl vyjadrit nekdo z kodovacu, nevim o co vsechno prijdes,co nepujde mozna pozdeji dokodovat, kdybys o to stal jelikoz zrejme bude chybet nejaka kouzelna krabicka???

23-2-2016 Update

Takze po instalaci noveho Androidu 6.0 na telefonu naopak zacalo chodit rSAP a standardni HF se obcas odpojuje. No zdalo by se, ze trable jsou u konce. Problem s rSAP je ten, ze pokud je telefon v tomto modu, chova se jakoby byla SIM v aute t.z. telefon nema zadne data a tim padem nefunguji ruzne aplikace jako mail, messengery.... takze zase nic moc

Editováno: , autor: mircak
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

ahoj

me by spis zajimalo, zda bys nemohl vyzouset signal bez rsap a pres rsap. Spis jde o to, zda nekde bez rsap signal vypadne tak toto misto zkust projet s rsap.

Dle prodejce neni rozdil mezi signalem rsap a bez rsap s vyvodem antenou pred saltrpakou. Nejak se mi tomo nechce verit, spis zda by to nekdo nevyzkousel. Momentaln se rozhoduju zda s rsap, ale to je investice jako krava protoze se to proste bez Columba nedela :(

Momentalne na SII mam rsap a absolutne bych nemenil. Signal nevypadne proste nikdy a kdyz se nauci clovek pouzivat hlasove povely tak to nema chybu.

dik Milan

Editováno: , autor: milanpf
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...