joeforestpay Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 (editace) Zdravím Vás kolegové. Včera jsem se stal majitelem octavie 1.6 75kw, 2001, najeto 242 tis, lpg. Během testovací jízdy se nám zdálo, že při volnoběhu mírně kolísají otáčky a při svižné jízdě motor škube - vynechává (jak na benzín, tak lpg). Dnes jsme octavii napojili na diagnostiku a zjistili jsme závadu: 17526 - rada valcu 1 - sonda 2: obvod vyhrivani: preruseni P1118 - 35-00 - - Může tato závada (špatná lambda sonda) způsobovat kolisání volnoběhu a vynechávání - škubání při jízdě? Jaké s tím máte zkušenosti? Díky Editováno: 20. Prosinec 2015, autor: joeforestpay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavka 813 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 zdravím,mám též potíž...mám octu 1.6 AEE celou dobu v poho,ted najednou začala cukat,po nastartování jede auto třeba sto km na jeden zátah uplně v klidu,ale jakmile teplý motor vypnu a hned nastartuju,tak se začne hádat,kolísají otačky,do tahu jde jen na plný plyn,po ujetí cca třech km se zase vše srovná... poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Joe Sonda 2 by neměla mít vliv na nějaké skubani. Svíčky,kabely,civka... Pavla To samé plus snimac hall na klice,zanesená klapka,těžko takhle poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.