mahoul Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Zdravím všechny majitele O2. Jsem majitelem Škody Octavia II 2.0 TDI, 103 kW, motoir BKD. Včera se mi rozsvítila žlutá kontrolka vlevo dole na přístrojovce. Zjistil jsem že znamená systém kontroly výfukových plynů. Přečetl jsem si všechny příspěvky a nejsem z nich moudrý. Každopádně výkon motoru se nesnížil, ale zvýšila se spotřeby. A při vypínání motoru žádné vibrace do řadicí páky ani zavybrování motoru. Na DIAGNOSTICE JSEM ZATÍM NEBYL. Můžu s autem normálně jezdit? Před vánoci fakt auto potřebuji. Díky všem za rychlé iinfo a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Bez diagnostiky se nikam nepohneš. Je to nutnost, aby ti mohl někdo poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahoul Vloženo 22. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Včera jsem pro jistotu ještě prohlédnul kabeláž a nic jsem nenašel. Pak jsem chtěl zkontrolovat pojistky v motoru a každou jsem vyndal a zase zastrčil zpět. A stal se zázrak. Závada najednou zmizela. Večer jsem jezdil ještě asi 50 km a vše ok. Spotřeba je zase tam kde byla. Tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.