JarinSew Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Poradí prosím někdo co obnáší zapojení el. ovládaných sedaček do Superbu 2 ? Jde mi i o paměť řidičovy sedačky. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Napájení + CANy komfortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinSew Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Nebylo by prosím možné popsat to trochu konkrétněji ?? Třeba odkud a jak táhnout napájení (z jakých pojistek, případně přes jaké relé, ...) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Připojím se s dotazem, neměl by někdo popis konektoru (co kde je v něm zapojené) co je na podlaze pod sedačkou a vedou k němu kabely za sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 tiež som to prerábal dlho bádal a nikto nič . Nakoniec som našiel elektrikára , ktorý mi to dve hodinky a za 50€ spojazdnil - všetko plne funkčné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaaruCZ Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Zdravím vás, mám dotaz. Koupil jsem superba 2 2012 a předchozí majitel do něj dodělal elektrické sedačky. Fungují v pořádku, ale nefunguje mi u nich paměť a vyhřívání. Superb má bohužel pouze manuální klimatizaci. Chtěl bych se zeptat jestli by se nějak dala dodělat paměť sedaček a co by k tomu bylo potřeba. A jestli by se dal nějak zapojit výhřev a co by k tomu bylo potřeba. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.