JarinSew Vloženo 23. Prosinec 2015 Vloženo 23. Prosinec 2015 Poradí prosím někdo co obnáší zapojení el. ovládaných sedaček do Superbu 2 ? Jde mi i o paměť řidičovy sedačky. Moc díky Citovat
JarinSew Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Vloženo 23. Prosinec 2015 Nebylo by prosím možné popsat to trochu konkrétněji ?? Třeba odkud a jak táhnout napájení (z jakých pojistek, případně přes jaké relé, ...) Děkuji Citovat
AR1 Vloženo 4. leden 2016 Vloženo 4. leden 2016 Připojím se s dotazem, neměl by někdo popis konektoru (co kde je v něm zapojené) co je na podlaze pod sedačkou a vedou k němu kabely za sedačky? Citovat
budinec Vloženo 6. leden 2016 Vloženo 6. leden 2016 tiež som to prerábal dlho bádal a nikto nič . Nakoniec som našiel elektrikára , ktorý mi to dve hodinky a za 50€ spojazdnil - všetko plne funkčné. Citovat
HaaruCZ Vloženo 10. Květen 2020 Vloženo 10. Květen 2020 Zdravím vás, mám dotaz. Koupil jsem superba 2 2012 a předchozí majitel do něj dodělal elektrické sedačky. Fungují v pořádku, ale nefunguje mi u nich paměť a vyhřívání. Superb má bohužel pouze manuální klimatizaci. Chtěl bych se zeptat jestli by se nějak dala dodělat paměť sedaček a co by k tomu bylo potřeba. A jestli by se dal nějak zapojit výhřev a co by k tomu bylo potřeba. Díky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.