AlsoCZ Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ahoj. Nemůžu vygooglit zda výhřev sedadel je zapnutý i po vyndání klíčku ze spínačky - když někdo zapomene vypnout tlačítko...? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 treba vyskúšať! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Není. Navíc snad cítíte že sedačky nehřejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlsoCZ Vloženo 1. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Nebyl jsem doma. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JeyKey Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Zdravím,potřebuji pomoc.Koupil jsem si Superba s koženým interiérem.Přední sedačky maj výhřev.Kabely jsou vedeny pod kobercem,ale nevedou do tlačítka zapojení takže to nefunguje.Můžete mi poradit kde ty kabely najdu?Popř. co mám rozebrat?..Majitel psal že někde jsou ale neví kde...Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.