iphonik4 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Ahoj! Tak jsem si u DSG všiml dalšího poměrně častého fenoménů, který mě celkem výrazně IRITUJE. Mám již druhou RS s DSG. Předchozí byla 2011, ale nafta. Proto byl zřejmě následující problém přehlušen motorem. Teď mám tiché TSI, takže je to výrazné. Tak tedy: když v pojížděcí rychlosti jedu po kostkách, trávě a nebo třeba betonových panelech, tak se mi někde z oblasti převodovky ozývá tiché kovove chrastění. Jakoby nějaká vůle. Slyšet je to pouze při vyplém rádiu, foukání a otevřeném okně. Co jsem se díval na ostatní koncernová fóra a youtube, tak je to poměrně časté a autorizáky po celém světě tvrdí, že je to konstrukční vlastnost. Jak to máte vy ostatní DSGčkáři? Taky se s tím setkáváte? Neirituje Vás to? Jinak přeji co nejvíce šastně najetých km do nového roku 2016 :-) Zde jsou příklady videí z youtube: na druhém videu je to asi nejlepé slyšet Editováno: 3. leden 2016, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.