Vikino Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Zdravím všechny, nezabýval se někdo nakódováním předních světel tak, aby při přepnutí na dálková svítila i tlumená? Díky, Vítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 U projektorů se dvěma H7 svítí dálková s tlumenými dohromady normálně. U obyč světel s jednou H4 to nejde, tam by si odpálil žárovku, kdyby si ji rozsvítil obě vlákna naráz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikino Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Kdysi jsem měl Peugeota 205, tam nacpaný H4 90W/100W a svítíl jsem obě vlákna najednou a v pohodě, i parabola přežila :-) Jde mi spíš jen o to, jestli se to dá v Centrální elektrice nakódovat/adaptovat... V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.