Danofon Vloženo 31. leden 2016 Vloženo 31. leden 2016 (editace) Doufám že takové téma tu není. Napojil jsem supa 2,5 114kw na diagnostiku a toto mi vyjelo. Máte nějakou radu? Editováno: 31. leden 2016, autor: Danofon Citovat
Petr.gr Vloženo 1. Říjen 2016 Vloženo 1. Říjen 2016 Na Superbu 1,9 TDi, 96 kW, motor AWX se mi stalo, že jsem přijel na parkoviště, vypnu motor a za pár minut přijdu a motor nešlo nastartovat. Startér točil a ani ťuk. Odtáhli jsem auto domů, a začalo hledání nějakých vychytávek. Odpojil jsem výstupní hadičku z polváku a zkusil. Palivo šlo jen chvilku a pak se čerpadlo vypnulo. Po opakovaném zapnutí klíčko pořád stejně. Nakonec jsem si natáhnul extra vodiče z akumulátoru, odpojil jsem konektor plováku, natvrdo připojil napájení palivového čerpadla a motor naskočil. Za chodu jsem připojil zpět konektor plováku a motor jede. Nemá někdo nějaké objasnění tohoto problému? Citovat
Pavska Vloženo 2. Říjen 2016 Vloženo 2. Říjen 2016 Koukni na relé palivového čerpadla. Popřípadně proměřit všechn dráty od čerpadla až k relatku. Čerpadlo musí běžet furt od nastartování až po vypnutí kličku Citovat
Petr.gr Vloženo 3. Říjen 2016 Vloženo 3. Říjen 2016 (editace) Našel jsem knihu o Škodě Superb, kde se píše toto: čerpadlo běží po zapnutí klíčku asi 2 sec., pak se vypne. Při nastartování pak opět běží. Našel jsem si zapojení pinů na nádrži. U obloučku je mínus, protilehlý krajní je plus, menší středové je plovák. Natvrdo jsem napájení připojil k akumulátoru a po několika sekundách jsem nastartoval. Od tohoto pokusu to běží normálně. Pro jistotu jsem si objednal balonek na naftu se zpětným ventilem. http://www.naraditechnik.cz/auto-moto/rucni-pumpicka-mackaci-16.html Editováno: 3. Říjen 2016, autor: Petr.gr Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.