Danofon Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) Doufám že takové téma tu není. Napojil jsem supa 2,5 114kw na diagnostiku a toto mi vyjelo. Máte nějakou radu? Editováno: 31. leden 2016, autor: Danofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Na Superbu 1,9 TDi, 96 kW, motor AWX se mi stalo, že jsem přijel na parkoviště, vypnu motor a za pár minut přijdu a motor nešlo nastartovat. Startér točil a ani ťuk. Odtáhli jsem auto domů, a začalo hledání nějakých vychytávek. Odpojil jsem výstupní hadičku z polváku a zkusil. Palivo šlo jen chvilku a pak se čerpadlo vypnulo. Po opakovaném zapnutí klíčko pořád stejně. Nakonec jsem si natáhnul extra vodiče z akumulátoru, odpojil jsem konektor plováku, natvrdo připojil napájení palivového čerpadla a motor naskočil. Za chodu jsem připojil zpět konektor plováku a motor jede. Nemá někdo nějaké objasnění tohoto problému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Koukni na relé palivového čerpadla. Popřípadně proměřit všechn dráty od čerpadla až k relatku. Čerpadlo musí běžet furt od nastartování až po vypnutí kličku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 (editace) Našel jsem knihu o Škodě Superb, kde se píše toto: čerpadlo běží po zapnutí klíčku asi 2 sec., pak se vypne. Při nastartování pak opět běží. Našel jsem si zapojení pinů na nádrži. U obloučku je mínus, protilehlý krajní je plus, menší středové je plovák. Natvrdo jsem napájení připojil k akumulátoru a po několika sekundách jsem nastartoval. Od tohoto pokusu to běží normálně. Pro jistotu jsem si objednal balonek na naftu se zpětným ventilem. http://www.naraditechnik.cz/auto-moto/rucni-pumpicka-mackaci-16.html Editováno: 3. Říjen 2016, autor: Petr.gr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.