Přejít na obsah

Danofon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 161 zobrazení profilu

Oznámení Danofon

  1. Chci se zeptat po výměně oleje v dsg je potřeba ještě napojit na diagnostiku?
  2. Chci se zeptat když diagnostika řekne že je špatný vnitřní pravý. Ale ve skutečnosti jsem vyměnil vnitřní levý je to ok. Má někdo vysvětlení?
  3. Na pravé straně v kufru pod tapecem. Na obrázku je to ta trojka.
  4. Tak už opraveno vyměnil jsem řídící jednotku naklápění xenonu. Byla tam oxidace a uhnily kontakt.
  5. Nevím jestli se to tu řešilo ale nikde jsem to nenašel. Sup mi při nastartování hlásí ZÁVADA SVĚTEL ani se nezkalibrujou a na diagnostice to nic nehlásí. Poraďte děkuji
  6. Lidi dneska jsem se napojil na vag co si o tom myslíte?
  7. Ahoj lidi asi 4 roky mě trápilo ABS furt to psalo přerušený obvod plus nebo mínus. Pro info těch čidel jsem asi zkusil 5ks. Ale koupil jsem jednotku ABS (starší) a nechal vyměnit a zatím to šlape. Tak jsem zvědavý co na mě vyskočí teď.
  8. Zdravím vás mám otázku ohledně opravy na převodovce jestli je těžké opravit vůli na pravé přírubové hřídeli (pozice 6 v příloze) trochu se hýbe a při záběru mi to vibruje s předkem. Sám to asi nezvládnu nevíte asi cenu opravy?
  9. Mám ho v automatu. Jsem to tam dopsal.
  10. Zdravím pánové mám taky problém s vibracemi superba 2.5tdi automat dělá mi to od 50km a víše když šlápnu na plym a auto se třepe ale jak pustím plyn tak je vše ok. Ramena jsou úplně nové čepy taky geometrie udělaná. Děkují za radu.
  11. Tak jsem je vyměnil bylo snadnější než jsem myslel. Dík za rady.
  12. Mám menší problém nemůžu odpojit kabel ze žhavičky jak to odpojit?
  13. Mám v plánu měnit žhavičky u 2.5 tdi 114kw. Máte nějakou radu čeho se vyvarovat a jestli je to moc složité?
  14. Pánove mám problém se startem mám 2.5 tdi 114kw za studena pří mínusových teplotách třeba při -15 žhaví to dlouho cca 6sekund chytne to asi na třetí pokus a nechytnou všechny válce ale po chvíli se to srovna a za autem je velká kula bíleho kouře. V garáži to startuje jak nové auto žhavení hned zhasne a startuje super. Co si o tom myslíte?
  15. Už jsem tu psal že mám problém s abs par řádku víše. Ale tohle vám musím napsat. po celém dni ježdění když mi svítily kontrolky abs a prokluz jsem zapojil tažné zařízení nastartoval a nesvítilo nic a děje se mi to pokaždé jak jezdím s vozíkem a po odpojení to docela dlouho nesviti. Co si o tom myslíte? Kdybych to neviděl tak sám tomu nevěřím taky mi to zní jako blbost.
×
×
  • Vytvořit nový...