Zdeněk_Teplice Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Ahoj mám dotaz. Krátce vlastním supa kombi a teď poprvé při dešti jsem otevřel kufr (elektricky) a po otevření mi natelko cca 0,1l vody na zadní rolovací plato. Je to normální nebo se to běžne neděje? Zadní dveře byly totiž po bouračce měněny. Mám strach, aby do nich nezatékalo. Díky za odpověď. Editováno: 1. Únor 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Cau pokud mas panoramatickou strechu tak mas ucpane odtokove kanalky, to byl muj problem. Vycisteni v servisu 600kc cekacka 3 hod. Pokud nemas zalezi v kterych mistech mas tu vodu - pripadne sevis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Měl jsem také, a byla to nedocvaknutá pruchodka na el. Svazek do zadních dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk_Teplice Vloženo 5. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 S tou střechou se mi to zdá divné - voda teče zpod tapecirungu (plastu) zadních 5-tých dveří. To by spíš mohlo odpovídat tomu konektoru elektriky. Díky - mrknu na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Pokud je to okapnicí od panoramy (máš jí ? ještě si neřek) tak na tom přeci neni nic divnýho , právě pod tapecem vede ona okapnice "D" sloupek , pokud je ucpaná přeteče a teče to tim padem "ZA" tapecem nasledně "PO" tapecu a kape to kde to zrovna vyjde ... u tebe na roletu venku přeci žadnou hadici (okapnici) nemáš a přesto je na panorámu napojená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk_Teplice Vloženo 13. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Panoramu mám, ale zadní dveře byly bouraný a měněný, takže je to spíš tím. Navíc když otevírám kufr, tak mám pocit, že slyším, jak tam šplouchá voda. Konektory vypadají OK. Možná bude někde špatně nalepený zadní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.