petanx Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Mam Octavia 2, 2008 (pred FL) + Columbus (nejnovejsi firmware) + HF jednotku 1Z0 035 729 B + Telefon Sony Xperia Z3 Compact (Android 4.4.4). Vlastnosti bluetooth pripojeni z telefonu jdou videt v priloze. Telefon jde s jednotkou v aute v pohode sparovat, volani, prijimani hovoru take bez problemu. Seznamy poslednich hovoru se stahnou a jdou prochazet jak na Maxidotu tak na Columbusu. Problem cislo 1 Seznam kontatku se stahne, ale jde prochazet JEN na Maxidotu, na Columbusu je seznam kontaktu prazdny, viz priloha :-( Kdyz nejake cislo ze seznamu vytocim, tak se na Columbusu zobrazi jmeno volaneho podle seznamu kontaktu. Takze jakoby o seznamu Columbus vedel, ale nebyl schopen mi jej poskytnout k prochazeni. Problem cislo 2 Na Columbusu take nevidim seznam rychlych voleb pro volani, viz priloha. Problem cislo 3 Nezobrazuje se nazev site (mam Tmobile), ale jen "Zadna sit", "Uzivatel nepripojen". Pritom signal je v poho, volat a prijmat hovory jde, viz priloha Zkousel jsem naistalovat aplikaci Bluetooth PhoneBook, jak tady nekdo radil, ale chovani je stejne. Mate nekdo nejaky tip? PS: Zkousel jsem pripojit starsi mobil HTC Desire S a s nim vse funguje, uveden problemy se nevyskytuji. Diky moc za jakoukoli radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šíma Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Mám úplně stejný problém s Huawei P7...dříve Samsung S3 v poho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanx Vloženo 25. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Vyresil jsem to tak, ze jsem vymenil jednotku a dal tam 7P6 035 730. Ta sice nespolupracuje s maxikem, ale stejne to vsechno ovladam pres hlasovy ovladani nebo primo columbus. Sparovat telefon s touto jednotkou jde bez problemu, akorat se to nedela pres maxik, ale normalne vyhledas jednotku v telefone. Maximalni spokojenost. Velky dik Allessimu z Octavia Clubu za trvpelivost;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šíma Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Já se připojuji přes BT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 To petanx taky, proto se páruje a vyhledává jednotku v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.