Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam Octavia 2, 2008 (pred FL) + Columbus (nejnovejsi firmware) + HF jednotku 1Z0 035 729 B + Telefon Sony Xperia Z3 Compact (Android 4.4.4). Vlastnosti bluetooth pripojeni z telefonu jdou videt v priloze.

Telefon jde s jednotkou v aute v pohode sparovat, volani, prijimani hovoru  take bez problemu.

Seznamy poslednich hovoru se stahnou a jdou prochazet jak na Maxidotu tak na Columbusu. 

Problem cislo 1

Seznam kontatku se stahne, ale jde prochazet JEN na Maxidotu, na Columbusu je seznam kontaktu prazdny, viz priloha :-(

Kdyz nejake cislo ze seznamu vytocim, tak se na Columbusu zobrazi jmeno volaneho podle seznamu kontaktu. Takze jakoby o seznamu Columbus vedel, ale nebyl schopen mi jej poskytnout k prochazeni.

Problem cislo 2

Na Columbusu take nevidim seznam rychlych voleb pro volani, viz priloha.

Problem cislo 3

Nezobrazuje se nazev site (mam Tmobile), ale jen "Zadna sit", "Uzivatel nepripojen". Pritom signal je v poho, volat a prijmat hovory jde, viz priloha

Zkousel jsem naistalovat aplikaci Bluetooth PhoneBook, jak tady nekdo radil, ale chovani je stejne. 

Mate nekdo nejaky tip?

PS: Zkousel jsem pripojit starsi mobil HTC Desire S a s nim vse funguje, uveden problemy se nevyskytuji.

Diky moc za jakoukoli radu

post-83587-0-83668000-1454353976_thumb.j

post-83587-0-05548300-1454353978_thumb.p

post-83587-0-34119400-1454353982_thumb.j

• 1 měsíc později...

Mám úplně stejný problém s Huawei P7...dříve Samsung S3 v poho.....

• Autor

Vyresil jsem to tak, ze jsem vymenil jednotku a dal tam 7P6 035 730. Ta sice nespolupracuje s maxikem, ale stejne to vsechno ovladam pres hlasovy ovladani nebo primo columbus. Sparovat telefon s touto jednotkou jde bez problemu, akorat se to nedela pres maxik, ale normalne vyhledas jednotku v telefone. Maximalni spokojenost. Velky dik Allessimu z Octavia Clubu za trvpelivost;-)

Já se připojuji přes BT...

To petanx taky, proto se páruje a vyhledává jednotku v telefonu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.