ZdeněkTr Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 u Sup1 2004 přeslato svítit zrcátku u řidiče ty spodní LED diody, osvětlení SPZ a při rychlosti nad 25 km/h přestane komunikovat ŘJ ABS/ESP , v DP jsem našel kostřící bod ABS vlevo uprostřed a u SPZ to je ve svazku ve víku kufru (jestli jsem to našel dobře) ale na autě nemůžu najít ten od ABS a ani ten od zrcátka, netušíte někdo kde přesně ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 zkontroluj napřed komfortku, jestli neplave. Jinak jak víš, že je problém s kostřícími body? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 (editace) komfortka neplave :-) dostal jsem tip že by to mohlo být špatně ukostřené, ŘJ ABS psala chybu že jí vypadáva komunikace a to zrcatko že nesvítí jen jedno, kdyby komfortka tak by nesvíti obě ne? Editováno: 10. Únor 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.