Publikováno Únor 17, 20169 r Zdarec, včera mi vypadlo zrcátko ze zrcátka Emotikona smile. Má někdo zkušenosti s výměnou ? Jak se lepí atd? Díky... http://www.skoda-dily.cz/eshop/3b1857522-prave-vyhrivane-sklo-zrcatka.html
Únor 18, 20169 r Vypadlo zrcátko ze zrcátka. Jo jo, to je dobrý termín... Nic se nelepí, ale je nacvaknuté. U Tebe nejspíše došlo k odlepení samotného skla a část Ti tam zůstala zacvaknutá. Takže vypáčit šroubovákem zbytek po starém a opatrně nacvaknout nové. Přihodil jsem Ti výstřižek z DP, nelekni se toho montážního přípravku, to je prostě v Tvém případě obyč plochý šroubovák
Květen 9, 20169 r Autor Ahoj, po delší době, ale díky za návod..vše jak má. Nebát se zabrat za zrctáko a je to...
Květen 10, 20169 r Heh To se mi stalo zrovna včera Na dálnici ve 130 se odlouplo jenom sklíčko, vyhřívání zůstalo. Ve zpětným jsem vyděl ještě 3 záblesky a pak asi milion střípku jak se rozlítlo Naštěstí jsem nikoho netrefil Jedině si koupit hold za cca 599Kč koupit nový a nebo si nechat od sklenáře vyříznout nový ale to nemá ten konec zahlý a není bezpečnostní :/ ale jako dočasný řešení poslouží dobře
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.