Lucky.69 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Zdarec, včera mi vypadlo zrcátko ze zrcátka Emotikona smile. Má někdo zkušenosti s výměnou ? Jak se lepí atd? Díky... http://www.skoda-dily.cz/eshop/3b1857522-prave-vyhrivane-sklo-zrcatka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Vypadlo zrcátko ze zrcátka. Jo jo, to je dobrý termín... Nic se nelepí, ale je nacvaknuté. U Tebe nejspíše došlo k odlepení samotného skla a část Ti tam zůstala zacvaknutá. Takže vypáčit šroubovákem zbytek po starém a opatrně nacvaknout nové. Přihodil jsem Ti výstřižek z DP, nelekni se toho montážního přípravku, to je prostě v Tvém případě obyč plochý šroubovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 9. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Ahoj, po delší době, ale díky za návod..vše jak má. Nebát se zabrat za zrctáko a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Heh To se mi stalo zrovna včera Na dálnici ve 130 se odlouplo jenom sklíčko, vyhřívání zůstalo. Ve zpětným jsem vyděl ještě 3 záblesky a pak asi milion střípku jak se rozlítlo Naštěstí jsem nikoho netrefil Jedině si koupit hold za cca 599Kč koupit nový a nebo si nechat od sklenáře vyříznout nový ale to nemá ten konec zahlý a není bezpečnostní :/ ale jako dočasný řešení poslouží dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.