Joppien Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Ahoj lidi, prosím to všechny Octy II před FL, tj. r.v. 2004-2008, tak špatně svítí? Že škodovka se proto kvůli tomu pak rozhodla pro FL - r.v. 2009-2013? Nebo špatně svítily jen ty z roku 2004? Nebo po celou dobu čtyř let se modernizace parabol světel nekonala? Řídil jsem Octu II r.v. 2004 ve tmě a nestačil jsem zírat. Halogenová světla, potkávací, tak špatně svítila, že jsem měl dojem i ostatní spolucestující v autě, že svítím jen parkovačkama, ani dálkáče vůbec nepomohly, svítilo to tragicky. Při tom starší Felda svítí dvakrát líp a perfektně. Citovat
danno1771 Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Ano octavka slabo svieti, skus vyskusat dat osram nightbraker a skontroluj nastavenie svetiel, ja idem osobne meniť svetla za orig. Hella elegance tie su so sosovkou a svietia daleko lepsie. Citovat
stann2 Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 ja mam v mojej octe 2 pred fc xenony a svieti to super.podla mna xenony su jedna z mala veci ktore su v octe dobre spravene. Citovat
suri. Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Xenony na OII pred FL sú podľa mňa nič moc , svieti to rovnako ako projektory , akurát teda inou farbou ... Osobne som na OII s klasikami žiarovkami a svetlami chodil dlho , a nepovedal by som že svietila až tak zle , skôr by som odporučil skontrolovať v svetlách clonky , stav krycieho skla a paraboly , dať tam Osram nightbreaker žiarovky ,a zájsť na poriadne nastavenie tlmených aj dialkovych svetiel na regloskope ... ak to nepomôže tak najlacnejšie nové riešenie sú projektorové svetlá 1Z1941018Q/017Q .. Citovat
kadlec Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Podle mě světla na OII sviti slusne i s klasickou parabolou, rozhodne lip jak Felda Jestli jsi fakt nejel na parkovací A světla elegance neexistují, s čočkou se dávaji na scouta Citovat
danno1771 Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Davali sa aj na scout aj na normal octavku a su vedene ako elegance 1 Citovat
šulda Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 (editace) A kdo je uvádí jako eleganc, jen prodejci nebo i škodovka? Jinak když porovnám světla ze svý O II s jinýma s kterýma sem jel tak nesvítí hůř jak jiný, naopak oproti třeba fordu nwbo renaultu (bude záležet i na modelech) líp.Joppien>> Chyba bude zřejmě v daném kuse, jsou tam originál světla? Editováno: 28. Únor 2016, autor: šulda Citovat
Joppien Vloženo 28. Únor 2016 Autor Vloženo 28. Únor 2016 Šulda: Jo, jsou tam origo světla, ještě z výroby Citovat
Kruldaj Vloženo 6. leden 2022 Vloženo 6. leden 2022 Ano, musím se přidat, mám taky oct II s xenony a svítí to prachbídně, automatická regulace funguje, i je to kontrolováno na STK a stejně furt říkám zlatej focus... zkusím asi taky pořídit nějaký lepší xenony, jinak ve tmě a na mokru je to čirej hazard s vlastním životem... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.