MSB Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Dobrý den pánové, nemohu najít informaci u jakých ročníků docházelo k problémům s olejovým čerpadlem u motorů 2.0 TDi. Volal jsem do dvou autorizovaných servisů a jednotné odpovědi jsem se nedočkal... Moc díky za případné reakce (auto - Octavia II rv 2008) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 BMM vyvažováky nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSB Vloženo 11. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 BMM vyvažováky nemá Tak teď tomu nerozumím, problém s olejovým čerpadlem nějak souvisel z vyvažovákama? Z dostupných informací jsem zjistil, že se jednalo o poruchové řešení ve formě "slabých" šestihranů, které se většinou ukroutily. Později se to vyřešilo úpravou (zesílením hřídele), ale nevím od kdy k tomu došlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 však to je ono, ale v motoru BMM problematické šestihrany nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSB Vloženo 11. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 však to je ono, ale v motoru BMM problematické šestihrany nejsou Díky za ujasnění! Potom tedy nevím, co to zaměstnávají za "experty" v servisech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 No jo, to tak prostě je.. a když reaguješ na poslední příspěvek tak necituj - normálně piš do toho textového pole a dej odeslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviabenzin Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Ano je to tak, vyvažovací hřídele se dávaly do Passatů, Audin a tak, 2.0 TDI 8 ventil v octávce to nemají, mám ten motor, takže vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.