AlsoCZ Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Jak je to s Isofixem v superbu? Mám polokůži ale nikde na zadních sedačkách není takový ten listeček s označením Isofix... Budu kupovat autosedačku (asi Cybex pallas m) ale nevím jestli koupit s nebo bez Isofixu. Dodám, že mám 2007 facelift. Strkal jsem prsty do mezery mezi sedadlem a opěrkou a nějaké železné oko ram je takže NEVÍM... Díky kdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Jo, to železné oko to je zmiňovaný isofix, taky jsem ho dříve hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlsoCZ Vloženo 15. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 I kdyz tam neni ten listek co je v modernich autech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Ano i když tam není, je to isofix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlsoCZ Vloženo 17. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holi_20 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ahoj, nedaří se mi připnout sedačku (Römer King) do systému ISOFIX na zadních sedadlech. Vypadá to, jakoby se poutko opíralo těsně o sedák, tím pádem tam nejde ten zobáček dětské sedačky vůbec dostat, natož zacvaknout. Aut teď máme několik a u všech to bez problému jde. Nevíte někdo, jestli k tomu nemají být nějaké přechodové úchyty nebo adaptéry, které zabezpečí hladké vklouznutí sedačky do úchytů? Díky moc za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Měl jsem taky sedačku Romer a vše šlo vždy hladce,nic k tomu být navíc nemusí,je to otázka cviku a za pár vteřin hotovo..Koukni jestli ti tam něco nepřekáží nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tokagero Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Je ten isofix v každém modelu? Já mám rok 2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.