Publikováno Březen 15, 20169 r Jak je to s Isofixem v superbu? Mám polokůži ale nikde na zadních sedačkách není takový ten listeček s označením Isofix... Budu kupovat autosedačku (asi Cybex pallas m) ale nevím jestli koupit s nebo bez Isofixu. Dodám, že mám 2007 facelift. Strkal jsem prsty do mezery mezi sedadlem a opěrkou a nějaké železné oko ram je takže NEVÍM... Díky kdo poradí.
Listopad 1, 20168 r Ahoj, nedaří se mi připnout sedačku (Römer King) do systému ISOFIX na zadních sedadlech. Vypadá to, jakoby se poutko opíralo těsně o sedák, tím pádem tam nejde ten zobáček dětské sedačky vůbec dostat, natož zacvaknout. Aut teď máme několik a u všech to bez problému jde. Nevíte někdo, jestli k tomu nemají být nějaké přechodové úchyty nebo adaptéry, které zabezpečí hladké vklouznutí sedačky do úchytů? Díky moc za rady .
Listopad 16, 20168 r Měl jsem taky sedačku Romer a vše šlo vždy hladce,nic k tomu být navíc nemusí,je to otázka cviku a za pár vteřin hotovo..Koukni jestli ti tam něco nepřekáží nebo tak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.