lphugo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 prosim o radu ak s tym mal niekto skusenost. Pri brzdeni od rychlosti vyssej ako 40km/h citit nepravidelny ucinok brzd a pri vyssej rychlosti ako 80 km/h pri brzdeni strasne vibruje volant a trasie sa auto. V servise som vymenil predne brzdy komplet ale nepomohlo. Pri normalnej jazde bez brzdenianie nie je ziadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Menil si aj kotuce labo len platnicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 no neviem ale co ked to bude nieco s napravou??alebo riadenim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lphugo Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 menil som aj kotuce aj platnicky, v servise mi povedali ze treba vymenit priecne ramena komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 (editace) Komplet pricna ramena??? Se mi moc nezda, kolik to ma najeto, co je to za motor? Chtelo by to vic informaci... Takhle spontanne me napadaji jeste loziska kol, homokineticky klouby... Editováno: 24. Září 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lphugo Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 je to 1,4 mpi 44kw, najazdene 133 000km. Zda sa mi nepotrebne menit cele ramena ak su ok, len koli tomu lozisku v hlinikovom obale. Problem je ze som v nemecku a mam trochu strach s tym ist domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Tak to neni zrovna dobra situace, v Nemecku to stoji mnohem vic nez tady. No minimalne zkus zajet jeste do jinyho servisu, spatny loziska, vadny kulovy cep, ridici tyc a dalsi veci se daji bez problemu poznat, takze treba ti reknou neco jinyho. Cely ramena se mi zda blbost - ale tezko soudit, takhle na dalku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 A nemuzou to byt pneumatiky? Spatne vyvazene disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.