Publikováno Březen 26, 20169 r Je mozna zamena sedaciek zo sedan do combi? jedna sa o octaviu 2 12mesiac 2006
Duben 1, 20169 r Autor sedacky napojene laurin a klement ci co to je.. cierne .uz nahodene. vyhrev v predu aj v zadu..len nemozem nikde najst kabelaz k zadnemu vyhrevu a tlacitka.
Duben 1, 20169 r Tlacitka do juboboxu, komplet kabelaz, zapojit a nakodovat. Presnejsie by ale vedeli miestny borci
Duben 2, 20169 r Autor no vsak som kukal nikde nemozem nasjt tlacitka.a okrem toho treba aj rj zadneho vyhrevu
Duben 2, 20169 r 3T0 963 105 A a 3T0 963 106 A - FL tlačítka 3T0959772B - FL jednotka zadního výhřevu
Duben 2, 20169 r Autor diky moc.skusim pohladat na nete.nepoznas kde by sa to dao este kupit za dobry peniz?
Duben 2, 20169 r Zavolaj rolbovi, urob si vylet do Prahy a budes to mat ako original a este si pozries pekne mesto Pripadne Vasovi do Prostejova, co mas blizsie: http://www.cardiagnostik.cz/ Upraveno Duben 2, 20169 r od Kyselinka
Duben 2, 20169 r největší problém jsou sedačky, ty už má origo s výhřevem, dodělat tu kabeláž je v pohodě, pokud má spínače a jednotku (s konektory samozřejmě), v else ja to pár drátků, ale pro někoho, kdo to v životě nedělal a nerozdělával auto... nedoporučuju...
Duben 2, 20169 r Autor uz mam nahodene sedacky laurin a klement s vyhrevom vpredu aj vzadu.predok napojeny len zadok idem dodelavat.schemi uz mam..len vypinace a rj treba zohnat. do prostejova 166km. do prahy dal
Duben 3, 20169 r ak to chceš poriadne zbehni do Prahy , od Žiliny to máš na skok ... potrebuješ komplet elektriku , riadiacu jednotku , dva vypínače +kryt , + iný plast zadnej konzoly so schránkou , je toho celkom dosť ...
Duben 3, 20169 r tiez som bol na vylete v Prahe ono, ked uvidis ako rolbar pracuje, tak pochopis ze vylet sa oplatil
Duben 3, 20169 r Presne tak, Jardo skratka umi Ja som tiez obehal Prahu, Prostejov a dva krat Strakonice. Ked clovek nieco chce mat poriadne, tak si vylet spravi a veru sa to oplati.
Duben 3, 20169 r Autor rozdiel medzi nimi? tu je link vsetky mozem dat? http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=3T0959772&bmatch=base-relevance-p730t-aut-1-1-0401
Duben 4, 20169 r hajo - ak chceš tak jednotku výhrevu novú nepoužitú mám , zostala mi tak by som sa jej zbavil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.