cabko Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Ahojte, mohol by som niekoho poprosiť kto má Elsu, či by mi vedel vytiahnuť zapojenie konektora RJ motora CAYC (1.6 TDI CR 77kW) pre Octaviu MR2010 a tú istú jednotku ale pre Passat B6 MR2010? Chcel by som pozrieť rozdiely v zapojení kontaktov. Vďaka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 ten psat bude mít dle mého ještě start stop že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabko Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 neviem, ja chcem dorobiť do Octavie adaptívny tempomat ale keď to nakódujem tak mi VCDS vyhlási chybu že je vadná páčka tempomatu, podľa ODISu je páčka v poriadku ale že spínač brzdových svetiel je zlý. Tak som chcel len vedieť či náhodou nie je nejaký rozdiel v zapojení káblov pre RJ Passata a Octavie. Možno v Passate ide signál vypnutého tempomatu na dva piny RJ motora, neviem páčky mám zo Sharana, dve páčky vľavo a jedna vpravo. Normálny tempomat mi ide bez problémov na tej oddelenej páčke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.