Přejít na obsah

Co sa mi prihodilo s autom O3


dusan94

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Nieco vam napisem, co som si vsimol, co som zazil s o3 atd.. Mozno sa aj vam uz toto nasledovne prihodilo:

 

1. Predstavte si situaciu: cuvat do strmeho kopca a potom aj vypnut motor. Po nejakej pol hodine som chcel nastartovat, stlacil som tlacitko a tocil tocil motor, ale nenaskocil.Tocil asi 5 sekund. Stlacil som zase tlacitko, vyplo. Neslo mi to do hlavy co sa stalo.

Tak som skusil este raz a nabehol motor. Neviete co sa stalo? Cim to mohlo byt? Stalo sa mi to prvykrat.S

Skratka, auto toci, ale nenaskoci. Prvykrat sa mi to stalo, prvykrat mraz po chrbte - pokazilo sa auto? Poznate asi ten pocit :) Akoze auto v zaruke, ale viete... Ten pocit...

 

2. Idem zaparkovat auto, radio hraje atd... Blizim sa k nejakej prekazke a zadny alebo predny zacne pipat, skratka nejak par cm od prekazky vypnem motor, odparkujem. PO nejakej dobe nastratujem auto a hned zaradim spiatocku. Radio sa ani vlastne nestihne zapnut, hned to pipa.... Prekazke prec, zaradena 1 atd a radio je stale ticho. MP akoze hraju, radio fm je ticho. Mozem prepinat stanice a nic. Stale ticho. Vypnem radio, zapnem radio. Nic. Bez zmeny. Az ked vypnem motor a znovu zapnem, tak az potom hraje. Neviete preco sa to stava, co to je? Da sa to odstranit? Je to columbus, v zaruke. Co vy na toto?

 

3. Minule som si vsimol: Viete co ma o3 vpredu ten led denny pasik co svieti... Tak videl som auto oproti mne islo tak som si to hned vsimol.

Skratka, auto o3 oproti mne, svietia mu denne led svetla pasiky a zrazu mu prave LED svetlo denne zacne blikat a auto odbaca auto do prava. A potom sa mu normalne zase rozsvietilo trvalo biela LED. Je to normalne? To som si teda vsimol, lebo som to este nevidel. A co je na svetle ta oranzova ziarovka, tak to som si prave nevsimol, ze ci ju tam ma. A hovorim, to som si vsimol hned, lebo ved blinker ma svietit oranzovo, nie bielo. Je to nieco nove od Skodovky, ci to si len o sam nejak spravil? Co to moze byt?

 

4. Chcel by som taku nejaku vanilkovu vonu v aute. Ale nie Wunderbaum, nic visiace, hompalajuce, nic vo vetraku. Nieco nejake ukryte, schovane co nevidno, co by vonalo, viete o nejakom mieste, o nejakych diskretnych vonach, parfemoch pre auta, kde by som to mohol skryt, zalozit?

 

 

Dakujem vam za rady, za vase postrehy. Ak ma este nieco napadne, ak ma nieco zaujimave dostane s Octavkou, dam vam vediet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trosku mi pripadas, ze jsi jak "Alenka v risi divu" .... 

 

1. Nafta/benzin mohl odtect a nez pumpa znova nasala palivo tak to chvilku trvalo, mozna kdybys to nechal jeste vterinu tocit, naskocil by ... 

 

2. Predni parkovaky pri nizke rychlosti hlidaji prostor porad pred tebou, cili blizis se k prekazce, zacnou senzory na tebe rvat ze jsi moc blizko, Pokud u te prekazky zaparkujes je mozne ze po znovu nastartovani budou na tebe senzory opet rvat (nemam odzkouseno), das-li zpatecku, vzdy a za kazde situace se ti zapnou zadni senzory. Radio na to nema vliv, pouze ukazuje opticky prekazky, zvuk jde z repraku, nikoliv z radia !

 

3. Je to o kodovani, muzes nastavit, ze ti pasek bude blikat spolecne s blinkrem, nebo naopak se bude s blinkrem stridat, dale se da nastavit, ze pasek pohasne pocas blinkru na urcite % ... NEDOPORUCUJI TI TO SAMOTNEMU NASTAVOVAT !!!

 

4. http://www.tominesmrdi.com/california-scents-car-scents/vanilka/ pasuje do drzaku napoju mezi prednimi sedackami

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jo.

Chceš odpovědi a když ti MaroCZ na všechno odpověděl tak mu napíšeš cituju:A ty mi pripadas vsade bol a vsetko vie.

Nikde tě neurazil, nenavážel se do tebe a ty se hned čílíš, takže krotni. Chceš odpovědi a když je dostaneš, tak se ti to nezdá.

Když může bejt vzadu červenej blikač proč ne bílej vpředu? Nebo si jen blbě viděl.

Jinak vodicsky (řidičák) nemám, bo kamion co řídím na něj nejezdí a firmě je tuk že ho nemám. Podle šéfa mi ho aspoň neseberou, tak mám klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...