Jodi Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Byla jsem donucena vyměnit sklíčka nad SPZ, byly celé zarezlé. Při vyjmutí jsem zjistila, že na jednom je úplně uhnilá packa, která zůstala zalomená nebo uhnilá v té "zástrčce" Vyndat nejde, takže bych potřebovala poradit, jestli a jak nejjednodušeji onu "zástrčku" vyměnit, protože nové sklíčko tam tím pádem nedám. Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 tebe sa zlomila pacicka na tej svorkovnici a ostala ti v tom "sklicku"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jodi Vloženo 17. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 ne ve sklíčku, ale v té "zásuvce", co je na drátkáchto sklíčko je třeba vyměnit celé, je celé zaoxidované - nové už mám, jak jsem ale chtěla vyměnit, všimla jsem si, že z toho sklíčka zůstala ta pacička v zásuvce, která se na sklíčko napojuje a právě to zásuvku potřebuju vyměnit - asi bude jednodušší do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Zasuvkou myslis asi svorkovnici s cislem 1J0 971 972? Koupis ji v kterekoliv skodovce nebo treba na tom webu... Potom uz jen vypichnes piny a vymenis to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.