Drahosh Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 ahojte, poslednich par dnu prohledavam a procitam forum do noci, ale odpoved na tuhle otazku jsem tady nenasel. chystam se objednat OIII RS combi TDi a chtel bych elektricky stavitelnou sedacku pro ridice, ale konfigurator to podminuje kozenymi potahy. coz se mi moc nelibi, mam vyzkouseno z jinych aut, ze se mi na kuzi poti prdel i zada, a to nejen v lete -> takze bych radsi obycejne textilni potahy. vazne to nejde? a pripadne znate duvod? diky za odpovedi. PS: tu el. sedacku bych mozna nakonec i ozelel, pokud by bez ni sly objednat vnejsi "zrcatka s pameti"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Momentálně opravdu pouze s kozenym potahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 hmm, a nevite nekdo, zda existuji potahy, ktere jdou na el. sedacky v RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.