Publikováno Duben 17, 20169 r Zdravím všechny, mám prosbu, budu si kupovat Octavii I a chtěl bych se zeptat, jak moc je podezřelý, že airbag řidiče je evidentně nový než světlý ošoupaný volant? Viz foto. Stává se u O1, že se mění airbag z důvodů nějaké poruchy nebo kroužku na volantu? Neboť takových Oct jsem viděl mraky v bazarech. Ptz u téhle je Octa prý nebouraná. Jak spolehlivě zjistit, zda byly vystřeleny airbagy, tudíž známka, že to bylo bouráno? Dále mě zaráží, že 90% Oct, co jsou na netu k prodeji mají dvě krytky, v místě, kde je obvykle tlačítko ASR a vyhřívání sedaček tmavě černý nový krytky. Viz foto. Než ty ostatní krytky, který jsou světlejší. Ví někdo, proč je mají tak vyměněný a tak dost vysoký procento Oct? Či další podezřelý auto? Předem děkuji za odpověď a přeji krásný večer
Duben 17, 20169 r vše je zcela normální, zmíněné dvě součástky jsou vyrobeny z jiného materiálu - jiný výrobce než bytek porovnávaných věcí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.