Přejít na obsah

velky problem s operadlom Superb 1

2kip2

Doporučené příspěvky

ahojte, dnes som si chcel nastavit operadlo na mojom bečku /mam el sedacky/ a knoflik ktorý nastavuje sklon operadla len cukne dva krat ako nejake relatko a vobec sa operadlo nehýbe, ani hore ani dole... čo to môže byt? motorček? ktorý motorček je  určený na toto operadlo? je to pod sedačkou len sa mi nechce rozoberat kazdý... alebo ako na to? diky chlapy, chodím ako mexicky drogový barón na ležato a nevidím na cestu a pekne ma to sere.. Ď za každú múdru radu (:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super, vdaka, je mi do plaču ked sa na to pozerám. zvládne to aj total lajik ?

ono ked stlacim knoflik na zmenu polohy tak niečo cukne rýchlo , zda sa mi že dva krát, ako keby nejake relatko dva krat cvaklo.. ale pohyb žiaden. no ked operadlo chcem dat do predu a aj tlačím knoflik a aj silou na operadlo tak nejde, ked ho chcem dat viac na ležato, tak pod velkou silou ide...

Editováno: , autor: 2kip2
Odkaz ke komentáři

řekl bych, že budeš mít šprajc s tom ozubeném soukolí. Ale jen odhad. Hlavně to nezkoušej dále. Vyhodíš ty špešl pojistky pod volantem nebo zničíš motorek.

To zvládneš. Sedačku máš venku za 5 minut a tohle také nebude nic těžkého

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...